Ζώδια Σήμερα 24/12 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για μεταμόρφωση και θεραπεία για αυτό επιδίωξε να αποφύγεις την προσκόλληση σε ό,τι είναι οικείο και κυρίως αν σε κρατά πίσω από τους στόχους σου. Οι εσωτερικές πιέσεις τείνουν να εκτονώνονται καθώς η μέρα προχωρά και η διαίσθηση αλλά και η λογική σε οδηγούν σε σωστές αποφάσεις και ενέργειες. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις πολύτιμες πληροφορίες αλλά και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου. Η καλή και ειλικρινής επικοινωνία με τον αγαπημένο σου εξασφαλίζουν μια όμορφη και ρομαντική βραδιά έτσι όπως αρμόζει και στις γιορταστικές μέρες άλλωστε. Εάν είσαι μόνη, επικοινωνίες με παλιούς αγαπημένους και φίλους σε κάνουν να αισθάνεσαι αισιοδοξία.

Ταύρος
Στόχος σου είναι να ρίξεις μια νέα ματιά σε τυχόν απογοητευτικές καταστάσεις κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας τι είναι αυτό που μπορεί να σε εμπόδιζε μέχρι σήμερα. Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για την επίλυση προβλημάτων. Πρόσεξε την ανυπομονησία που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα, εντυπώσεις ή αποφάσεις. Η μέρα είναι ισχυρή για δραστηριότητες που προάγουν τη σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Η ειρήνη με το παρελθόν σε απελευθερώνει και σε γαληνεύει.

Δίδυμοι
Η ανυπομονησία σήμερα μπορεί να επηρεάσει τη μέρα σου και την ομαλή εξέλιξη των υποθέσεών σου. Η βοήθεια ενός φίλου ή γνωστού σου δίνει μια πραγματική ώθηση προς τα εμπρός. Οι κοινωνικές δραστηριότητες επίσης ή η δικτύωση είναι ενισχυτικές και ευχάριστες. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και έτσι τα συνήθη τραπέζια και οι συναντήσεις μαζί τους είναι ευχάριστες και ενδυναμωτικές. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά αυτές τις μέρες θα σε θυμηθούν άνθρωποι που δεν φαντάζεσαι.

Καρκίνος
Η Σελήνη μετακινείται στον ηλιακό 3ο οίκο σου για λίγο περισσότερο από δυο μέρες ενθαρρύνοντας σε να διαφοροποιηθείς. Αν και είσαι λίγο πιο επικοινωνιακή είναι καλύτερο να αποφύγεις να αναλάβεις πάρα πολλά. Επίσης, μην παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά και απογοητεύεσαι χωρίς λόγο. Το να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία αλλά σήμερα νιώθεις έτοιμη να το κάνεις, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα συναισθηματικά.

Λέων
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον 2ο ηλιακό σου οίκο για μερικές μέρες έρχεται συναισθηματική τροφή καθώς απολαμβάνεις απλές δραστηριότητες και ασχολείσαι με πρακτικά θέματα με μικρούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους. Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια λάθη σήμερα είναι βέβαιο ότι θα μάθεις από τις διαφορές και τελικά θα νιώσεις πιο κοντά με κάποιον. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να δείξεις τα συναισθήματά σου με πράξεις.

Παρθένος
Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιό σου σήμερα ωθεί τα συναισθήματά σου στην επιφάνεια. Σου προσφέρεται αυξημένη δύναμη στα συναισθήματα ειδικά σε αυτά που έχεις κρύψει κάτω από το χαλί. Ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη είναι προτιμότερο να μην αντιδράσεις πολύ γρήγορα ή να βγάλεις συμπεράσματα. Μια διέλευση Άρη – Χείρωνα σε βοηθά να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των καταστάσεων και υποθέσεών σου. Μπορείς να μετακινήσεις βουνά για αυτό και διατηρείς τον πλήρη έλεγχο της συναισθηματικής σου ζωής.

Ζυγός
Τα πάθη αυξάνονται σήμερα έτσι ώστε να νιώσεις αγάπη ή και απογοήτευση. Ως αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξει επιπλέον ευαισθησία και μερικά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Αναζητάς τρόπους για να απαλλαγείς από τις ενοχές ή την υπερβολική δέσμευση. Αν αφήσεις πίσω σου μια μνησικακία θα νιώσεις καλύτερα και θα βελτιώσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου ή τους συνεργάτες. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά δεν χρειάζεται να πέφτεις σε μελαγχολία γιατί έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις στο δρόμο σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα για λίγες μέρες και η συνεργασία βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Άρης και ο Χείρωνας οδεύουν προς την αρμονία και νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Ένας σύντροφος ή ένας ιδιαίτερος φίλος μπορεί να σε προσεγγίσει περισσότερο ή η εμπιστοσύνη σε μια σχέση να ενισχυθεί. Μικρές εντάσεις μην επιτρέψεις να κλονίσουν τις σταθερές σχέσεις σου στα εργασιακά. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά το παρελθόν εμποδίζει το μέλλον για αυτό φρόντισε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

Τοξότης
Η Σελήνη κατευθύνεται στον κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι γύρω σου σε προσέχουν περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτήν την περίοδο του μήνα είσαι περισσότερο προσανατολισμένη στους στόχους σου. Τα πάθη είναι δυνατά καθώς και οι πειρασμοί. Ευτυχώς είσαι έτοιμη να ανταπεξέλθεις σχεδόν σε οποιαδήποτε πρόκληση καθώς η μέρα προχωρά με τον Άρη αυτήν τη στιγμή στο ζώδιο σου να έρχεται σε αρμονία με τον Χείρωνα. Συναρπαστικές συνδέσεις φέρνουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται σε μια περιοχή του χάρτη σου που ενθαρρύνει τη σκέψη και την απόκτηση προοπτικής στη ζωή σου. Αυτή η διέλευση προάγει μια πιο ενεργή και ανοιχτή προσέγγιση στον κόσμο σου και μια επιρροή Άρη – Χείρωνα που έρχεται στο παιχνίδι σήμερα το ενισχύει περισσότερο. Ωστόσο οι επικοινωνίες μπορεί να είναι λίγο προκλητικές και καλά θα κάνεις να διατηρήσεις τον έλεγχο.

Υδροχόος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει ένας ανταγωνιστικός τόνος αλλά η δυνατότητα να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς είναι ισχυρή. Οι σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν με περισσότερη προσοχή αλλά είναι επίσης αρκετά ευάλωτες στις πιέσεις. Η απελευθέρωση του κρυμμένου θυμού θα πρέπει να γίνεται με τρόπους που δεν θα μειώνουν εσένα ή τους άλλους. Επίσης, μπορείς να μάθεις πολλά μέσα από περιστασιακές ή και επιπόλαιες, ανάλαφρες συζητήσεις.

Ιχθείς
Το να νιώθεις πιο αισιόδοξη με τους στόχους ή τις ευθύνες σου σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια αίσθηση εσωτερικής χαράς και γαλήνης, ακόμη και με μικρές εντάσεις που δεν αποκλείεται να σημειωθούν. Οι ενέργειες της ημέρας είναι αντιδραστικές αλλά είναι μια καλή στιγμή για να αντιστρέψεις τις καταστάσεις θετικά. Οι μετακινήσεις ενισχύουν τον προσωπικό σου μαγνητισμό κι αυτό βελτιώνει και ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή.

Διαβάστε επίσης