Τα ζώδια της Πέμπτης 4 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 20/4

Να προχωρήσεις μπροστά και να τολμήσεις να πάρεις νέες επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Μόνο αν συνεργαστείς με ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύεσαι, θα έχεις επιτυχία και περισσότερα κέρδη. Μη μαλώνεις με όλους, γιατί στην παρούσα φάση δεν θα σου βγει σε καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δραματοποιείς τα πράγματα χωρίς λόγο, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις κατακτήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ 21/4 – 20/5

Να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου και θα βρεις λύσεις. Αν συνεχίσεις δυναμικά, θα πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους. Να συνεργαστείς με ένα πρόσωπο που σου έχει δείξει εδώ και καιρό τις καλές προθέσεις του. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα αποφύγεις έναν δυνατό καβγά. Αν είσαι αδέσμευτος, μη χτίζεις παλάτια στην άμμο, ο… βοριάς θα τα κάνει συντρίμμια κομμάτια!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 20/6

Θα υπάρξουν κάποια μικροέξοδα, αλλά δεν πρέπει να αγχωθείς γιατί θα τα καλύψεις. Έχεις ήδη αρχίσει να πηγαίνεις καλά στα οικονομικά σου, αλλά μην αρχίσεις να ξοδεύεις πολλά για την εικόνα σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τα… τσιλημπουρδήματα γιατί το ταίρι σου καραδοκεί. Αν είσαι ελεύθερος, η διάθεσή σου για φλερτ δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 21/6 – 22/7

Θα έχεις ευχάριστες επαγγελματικές συναντήσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου. Μην γκρινιάζεις, αλλά να… ευχαριστείς την καλή σου τύχη και τους συνεργάτες σου που σε προστατεύουν από τις κακοτοπιές. Αν είσαι δεσμευμένος, μην πιέζεις το ταίρι σου για να σου δείξει πόσο σε αγαπάει. Εξάλλου έχει κι εκείνο παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος, μην απορρίπτεις νέες γνωριμίες. 

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται απόλυτα, οπότε ξεκινάς να υλοποιήσεις νέα σχέδια. Να προσέξεις μόνο γιατί κάποιοι σε περιμένουν στη… γωνία γιατί ζηλεύουν. Βασίσου στη διαίσθησή σου και μην κάνεις καβγά. Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις μια νύχτα πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος, στοχεύεις κάπου, αλλά το τοπίο είναι θολό. Μην επιμείνεις περισσότερο αν δεν βγαίνει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Θα καταφέρεις να απομονώσεις «εχθρούς» και να προχωρήσεις χωρίς «βαρίδια» στις νέες επιδιώξεις σου. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος για σένα, καθώς θα έχεις αρκετή δουλειά, αλλά σύντομα τα κέρδη θα ανταμείψουν τους κόπους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασυρθείς από έναν παράνομο έρωτα που σου «κλείνει το μάτι», ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μην πιστεύεις λόγια. 

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 22/10

Μην αποφασίσεις βιαστικά σε ένα επαγγελματικό θέμα για να έχεις σίγουρο κέρδος. Να εμπιστευτείς συνεργάτες που θέλουν το καλό σου και όχι άσχετα άτομα που σου υπόσχονται φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πρόσεξε γιατί τώρα έχεις «στρώσει» τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε έναν καβγά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα φλερτ δυστυχώς δεν θα προχωρήσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 21/11

Θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου και το θαυμασμό των συναδέλφων ή των συνεργατών σου, οπότε μην κλείνεσαι στο «καβούκι» σου και απομονώνεσαι από ισχυρούς συμμάχους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην αρχίσεις τις ζήλιες στο ταίρι σου, γιατί θα γίνει μεγάλος καβγάς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που σου προσφέρει σταθερότητα. Φρόντισε να μη ζητάς πολλά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Να δίνεις σημασία στους συναδέλφους σου γιατί η δουλειά γίνεται μέσα από ομαδική προσπάθεια. Θα το καταλάβεις πολύ σύντομα, όταν κλείσεις μια καλή επαγγελματική συμφωνία και γεμίσει το ταμείο σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα σου φταίνε όλα, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, κράτα μικρό καλάθι σε μια γνωριμία που σου υπόσχεται πολλά. Υπάρχει ψέμα. Μην πείθεσαι. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Όλα φαίνονται ότι τα έχεις υπό έλεγχο και νιώθεις λιγότερο άγχος. Έχεις δουλέψει αρκετά, αλλά ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένος, ως κλασικός εργασιομανής. Ακόμα κι ένας «εχθρός» στη δουλειά μπαίνει στον… πάγο από το δυναμισμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις μια όμορφη αλλά εφήμερη σχέση. Μην κάνεις όνειρα για κάτι σταθερό. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Έχεις αρχίσει να κάνεις σχέδια με το μυαλό σου, αλλά χωρίς προγραμματισμό και οικονομική μελέτη. Φρόντισε να μην ανοιχτείς πολύ, αλλά μόνο μέχρι εκεί που σε παίρνει οικονομικά. Επίσης μην εμπιστευτείς ένα νέο συνεργάτη, αλλά προτίμησε έναν παλιό και δοκιμασμένο. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου θέλει προσοχή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Να βάλεις φρένο στα έξοδα που κάνεις για τους γύρω σου. Πρέπει να «συμμαζέψεις» τον οικονομικό προϋπολογισμό σου και να αρχίσεις να αποπληρώνεις χρέη, αν δεν θες να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είναι ώρα να κάνεις παράπονα στο ταίρι σου γιατί θα τσακωθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας δεν είναι τόσο αληθινός όσο δείχνει.

Διαβάστε επίσης