Έμαθε να ζει με την αλωπεκία η Χαρά Παππά

Δαχτυλίδι από τον… σύντροφό της, Στέφανο Τσαγκαράκη και γρήγορα, ζήτησε η Χαρά Παππά μέσω της τηλεοπτικής κάμερας που την περίμενε το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση μόδας. Σε μία επίδειξη του εξαιρετικού χιούμορ που διαθέτει, η μοντέλα θύμισε την… Αγλαΐα από το διαχρονικό «Καφέ της Χαράς».

«Ευχάριστο είναι το ότι είμαστε καλά μαζί. Δεν υπάρχει πρόταση. Δε ξέρω αν με ακούει από εκεί που κάθεται. Τίποτα, κανένα δαχτυλίδι, άδεια χέρια. Το θέλω να γεμίσει το χέρι μου.

Είναι και η δουλειά του, ασχολείται με τα κοσμήματα και ένα δαχτυλίδι εμένα δεν… Τίποτα. Τίποτα. Προσπαθώ», απάντησε η Χαρά Παππά στην ερώτηση εάν ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη.

https://www.instagram.com/p/CmMPbHoK195/

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Έδειξε, μάλιστα, ότι έμαθε να ζει με την αλωπεκία.

«Είμαι καλύτερα τώρα. Η αλωπεκία είναι κάτι που θα έχω για όλη μου τη ζωή και θέλει παρακολούθηση. Άλλοτε θα γίνεται χειρότερο, άλλοτε θα μειώνεται… αλλά, ψυχολογικά είμαι πολύ καλύτερα. Η σχέση μου είναι εδώ, με στηρίζει πάντα. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Με συνοδεύει για να νιώθω εγώ καλά και ασφάλεια αλλά, κάθεται πάντα λίγο παραπέρα για να μη φαίνεται», εξήγησε.

https://www.instagram.com/p/CroLFDyqlIc/

Διαβάστε επίσης