Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: «Η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν»

Χωρισμένους θέλουν πρόσφατα δημοσιεύματα τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με τα περισσότερα να μιλάνε πια για οριστικό χωρισμό.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, το μοντέλο έχει φύγει από το σπίτι όπου συζούσε με τον επιχειρηματία και νικητή του Survivor 2022.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η οποία μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις φήμες χωρισμού από τον Στάθη Σχίζα, αλλά και για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Ο μήνας για εμένα μπήκε διαφορετικά, αλλά καλά. Ο Μάιος είναι ένας από τους αγαπημένους μου μήνες. Είναι όλα καλά».

Σχετικά με το αν έχει χωρίσει ή όχι από τον Στάθη Σχίζα, το μοντέλο δήλωσε: «Δεν θα μιλήσω για τα προσωπικά μου. Γενικά είναι όλα καλά, περνάμε όμορφα. Αυτή την περίοδο τρέχω ασταμάτητα, ετοιμάζω την νέα μου συλλογή με μαγιό. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από αυτά».
«Είμαι άνθρωπος που δεν τσακώνομαι. Η ζωή αλλάζει, η ζωή προχωράει, πολλά πράγματα αλλάζουν, δεν είναι όλα δεδομένα στη ζωή, όλα καλά και όλα όμορφα. Δεν θέλω ούτε να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω κάτι», είπε ολοκληρώνοντας η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, διστάζοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση της σχέσης της με τον επιχειρηματία.

Διαβάστε επίσης