Ζώδια Πέμπτη 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 20/4

Είσαι δυνατός χαρακτήρας και το αποδεικνύεις, καθώς οι κινήσεις σου θα είναι καλυτέρα οργανωμένες τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά θέματα. Θα καταφέρεις να επιβιώσεις μέσα από μια σοβαρή κρίση που θα υπάρξει στη δουλειά, καθώς λόγω του μαχητικού χαρακτήρα σου θα περάσεις στην αντεπίθεση αφήνοντας πίσω εχθρούς και ενισχύοντας τους «συμμάχους» σου. Μην υποκύψεις σε εκβιασμούς και υποχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4 – 20/5

Αναζήτησε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αν είσαι ερωτευμένος, τόλμησε μια οργανωμένη φυγή με το ταίρι σου, αποφεύγοντας να το κοινοποιήσεις σε τρίτους. Οι φιλοδοξίες σου είναι ενισχυμένες και θα δεις σύντομα εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται στη δουλειά, οπότε μη βιάζεσαι και θα ανταμειφθείς. Κάποιοι γνωρίζουν ότι αξίζεις πολλά, οπότε προχώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 20/6

Τα οικονομικά σου δεν σε απασχολούν τόσο, αν και θα υπάρξει μια καθυστέρηση στην είσπραξη χρημάτων που περίμενες. Αυτό που σε απασχολεί είναι το στενό σου περιβάλλον, αλλά οι δυσκολίες που είχαν παρατηρηθεί, υποχωρούν αισθητά. Είναι η ώρα να κάνεις ανακωχή και στα αισθηματικά σου και να καταλάβεις καλύτερα το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, να αναζητήσεις σταθερό λιμάνι. Θα πετύχει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ΄21/6 = 22/7

Έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς με εσένα και τις σχέσεις σου σήμερα, οπότε σταματάς τη μουρμούρα και επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου ή σε φίλους, γιατί ξέρεις ότι αυτοί είναι η σταθερά σου. Όσο για τη δουλειά, μπορεί να περιμένει καθώς έχεις δουλέψει πολύ τον τελευταίο καιρό κι έχεις τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες. Κι αν είσαι μόνος, «χτύπα στο ψητό», αλλά χωρίς μοιρολατρίες. Κουράζεις.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η δουλειά σου πάει καλά, έχεις κάθε λόγο να είσαι ενθουσιασμένος. Δεν το συμμερίζονται αυτό και οι συνεργάτες σου, που σε φορτώνουν με ευθύνες και ενοχές. Κάνε στην άκρη αυτούς που σε πιέζουν, χωρίς να φανείς αλαζονικός. Ήρεμα και απλά. Σήμερα αφήνεις στην άκρη πικρίες του παρελθόντος και περνάς ονειρεμένα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, τα φλερτ θα είναι πολλά, οπότε διαλέγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Πρόσεξε τις σχέσεις με τους γύρω σου, είτε στο φιλικό είτε στο επαγγελματικό περιβάλλον ή και με το ταίρι σου. Αν συμβούν σήμερα παρεξηγήσεις, δεν θα είναι εύκολο να επιλυθούν. Στα επαγγελματικά σου ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» κάποιες εκκρεμότητες και αυτό θα σε αγχώσει. Στα αισθηματικά έχεις εναλλαγές από το ζεστό στο κρύο. Ηρέμησε και απόλαυσε τις στιγμές.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 22/10

Κατάφερες να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες, διότι δούλεψες αρκετά το περασμένο διάστημα, οπότε μη χάσεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι, είτε μόνος είτε με το ταίρι σου. Εξέτασε καλά μια επαγγελματική πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι κι αν σε συμφέρει, προχώρα. Έχεις «συμμάχους» και το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θα είναι για πολύ. Προχώρα με σιγουριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 21/11

Να αναλογιστείς πόσα δύσκολα πράγματα κατάφερες να κάνεις και να οργανωθείς για τα καινούρια που έρχονται. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κρατάς κακίες που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή και καλή οργάνωση. Θα ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια επανασύνδεση που θέλεις είναι πολύ πιθανή. Προχώρα το.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Έχεις ήδη βάλει κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μπορείς να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Βάζεις νερό στο κρασί σου και περνάς άκρως ερωτικά, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Εξάλλου, ο έρωτας είναι παντού και περιμένει κι εσύ είσαι πάντα έτοιμος. Όσο για τα επαγγελματικά σου, είσαι αρκετά αισιόδοξος και αυτό σου δίνει περισσότερη ενέργεια στο να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα, οπότε συνέχισε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Μείνε ψύχραιμος, οπότε τακτοποίησε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Εξάλλου, είσαι οργανωμένος κι έχεις και δεύτερο σχέδιο, οπότε ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσεις να το καλύψεις. Οι συνεργάτες σου «πίνουν νερό στο όνομά σου». Στα συναισθηματικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, δείξε τρυφερότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη μένεις στην αναπόληση, τη νοσταλγία και την επανασύνδεση. Το έζησες αυτό. «Ξεκόλλα» και πήγαινε παρακάτω χωρίς αργοπορία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Είσαι πάντα αισιόδοξος, γι’ αυτό και προκαλείς την καλή σου τύχη. Νιώθεις κουρασμένος, αλλά έχεις καταφέρει να πετύχεις κάποιους από τους στόχους σου, οπότε βάζεις κι άλλους. Αυτό θα το αναγνωρίσει το ταίρι σου και σε στηρίζει, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, παύεις να «χτυπάς» άτσαλα εδώ κι εκεί. Βρίσκεις το στόχο. Μόνο μην αρχίσεις τις αποδράσεις, γιατί θα το βάλει στα πόδια.

ΙΧΘΥΕΣ 10/2 – 20/3

Έρχεται κάτι καλό με μια συνεργασία που δεν την περιμένεις. Πρέπει να σταματήσεις να μεμψιμοιρείς και να κοιτάξεις μπροστά, διότο οι ευκαιρίες δεν περιμένουν και μία την έχεις εδώ και καιρό στο… συρτάρι σου, οπότε δραστηριοποιήσου. Θα βελτιώσεις μια βαλτωμένη ερωτική σχέση, αν είσαι δεσμευμένος. Αν ψάχνεις ταίρι, μην κλαίγεσαι, αλλά γίνε ευχάριστος και τρυφερός. Μόνο έτσι θα «δέσει» το γλυκό.

Διαβάστε επίσης