Τα ζώδια της Τρίτης 2 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 20/4

Να μη γίνεσαι επικριτικός με τους συναδέλφους σου. Θα σου τη… φυλάνε και, όταν τους χρειαστείς, θα… σφυρίζουν ανέμελα. Εξάλλου, έχεις ανάγκη από δικούς σου ανθρώπους γιατί έχεις βιώσει αρκετές «προδοσίες» στη δουλειά. Έρχονται ωραίες επαγγελματικές μέρες. Αν είσαι δεσμευμένος, άσε τις ανασφάλειες, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ρίξε τον πήχη των απαιτήσεών σου και προχώρα. 

ΤΑΥΡΟΣ 21/4 – 20/5

Έχεις καταλάβει την αξία σου, οπότε κοιτάς να κρατήσεις μόνο τις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις. Καλά κάνεις, γιατί δεν πρέπει να σπαταλάς την ενέργειά σου σε «λυκοφιλίες» που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες που έχει το ταίρι σου και να μην το απομακρύνεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 20/6

Να αποφύγεις την αλαζονεία γιατί θα συγκρουστείς με τους συνεργάτες σου. Θα είσαι αρκετά δυναμικός και αυτό ίσως ενοχλήσει κάποιους. Κάνε καλά τη δουλειά σου και χρησιμοποίησε την ευγλωττία σου για να κατακτήσεις όσους σε κρατάνε μακριά. Θα έχεις επιτυχία. Αν είσαι δεσμευμένος, μην το… παίζεις ανεξάρτητος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα σε προσεγγίσει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 21/6 – 22/7

Σταμάτα να γκρινιάζεις, γιατί οι άλλοι δεν σου δίνουν σημασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να δεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Μόνο έτσι θα ξεχωρίσεις. Να αφήσεις στην άκρη τους φόβους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει και είναι προστατευτικό. Αν είσαι αδέσμευτος, κυριαρχούν οι φόβοι σου. 

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Φρόντισε να κάνεις καλά τη δουλειά σου και μην μπαίνεις στα… χωράφια άλλων. Θα έχεις τις δικές σου ευκαιρίες. Δεν είναι σωστό να παίρνεις την… μπουκιά τους από το στόμα. Άλλωστε, έχεις στρώσει καλά τη δουλειά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μη δυναμιτίζεις τη σχέση σου με δήθεν προβλήματα, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μην έχεις τόσες πολλές απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Να εμπιστευτείς τους συναδέλφους σου και μην αφήνεις επαγγελματικές υποχρεώσεις να διογκώνονται. Ξέρεις να δουλεύεις σκληρά, οπότε θα βρεις τρόπο να κλείσεις «τρύπες» που δεν σε αφήνουν να πας μπροστά επαγγελματικά. Προχώρα δυναμικά και εμπιστεύσου παλιούς συνεργάτες. Αν είσαι δεσμευμένος, εμμένεις σε λεπτομέρειες που στεναχωρούν το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. 

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 22/10

Να βάλεις προτεραιότητες και θα τα καταφέρεις. Ευκαιρίες θα έχεις επαγγελματικά, αρκεί να μην… τσαλαβουτάς από δω και από εκεί δείχνοντας απογοητευμένος, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Αν είσαι δεσμευμένος, εκφράζεις έντονα συναισθήματα στο ταίρι σου και το χαροποιείς. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις αρκετά ψυχικά σκαμπανεβάσματα και χτυπάς άτσαλα αριστερά δεξιά. Συγκεντρώσου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 21/11

Έχεις πολλές νέες ιδέες και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις κάποια από αυτές. Πρώτα όμως βρες τους κατάλληλους συνεργάτες και σταμάτα να νομίζεις πως θα τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και προγραμματισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, ανοίξου στο ταίρι σου και μην έχεις εγωισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται μια νέα γνωριμία, αλλά είσαι διστακτικός. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Ηρέμησε και βρες την αισιοδοξία σου. Με τόσο άγχος υπάρχει πιθανότητα να κάνεις ένα σοβαρό λάθος στη δουλειά σου. Πρόσεξε γιατί μέχρι τώρα τα έχεις καταφέρει καλά. Μια πρόταση για κάτι καινούριο θα σε απασχολήσει και δικαίως, γιατί θα έχει θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι δεσμευμένος, ξεδιαλύνεις κάτι με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, κλείνεσαι στον εαυτό σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 – 19/1

Κάνε γρήγορες κινήσεις για μια νέα επαγγελματική πρόταση. Σταμάτα να τα περνάς όλα από ψιλή κρησάρα. Άλλωστε, πρέπει να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα σε βοηθήσουν σε αυτό καλοί συνεργάτες σου. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς καλά, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, ένα νέο πρόσωπο θέλει να αλλάξει τη ζωή σου. Μη διστάζεις και προχώρα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Αν διαλύσεις τώρα μια συνεργασία, θα υποστείς μεγάλη ζημιά. Οπότε προσπάθησε να βρεις λύση με το διάλογο. Χρειάζεσαι «συμμάχους» και όχι εχθρούς, ειδικά τώρα που τα πας καλά στη δουλειά. Να δείξεις τρυφερότητα στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ψάξε μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι ύστερα «κυνήγησέ» το σε πρόσωπα που συναντάς. Μόνο έτσι θα πετύχεις. 

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Να προσέξεις στη δουλειά, ώστε αυτά που τάζεις να μπορούν να είναι εφαρμόσιμα από πλευράς κόστους, αλλιώς θα μπλέξεις σε κυκεώνα και θα δυσαρεστήσεις τους συνεργάτες σου. Αυτό δεν σε συμφέρει γιατί θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σε στηρίζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην εντυπωσιαστείς από μια νέα γνωριμία. 

Διαβάστε επίσης