Halle Bailey: Αποκαλύπτει γιατί επέλεξε να κρύψει την εγκυμοσύνη της

Η 23 ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί τους λόγους πίσω από την απόφασή της. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η Μικρή Γοργόνα» έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από μερικούς μήνες. Την είδηση του ερχομού του μικρού Halo όμως, τη μοιράστηκε στις 6 Ιανουαρίου.

Για ποιο λόγο αποφάσισε να κρύψει την εγκυμοσύνη της

Η ηθοποιός απάντησε μέσω social media σε μερικές ερωτήσεις των θαυμαστών της και εξήγησε γιατί έκρυψε όλη την εγκυμοσύνη της. “Πραγματικά, εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους σαν εσάς που είναι τόσο ευγενικοί και κατανοούν. Ειδικά το ότι θέλω να περιμένω για να μοιραστώ κάτι τόσο ιερό και όμορφο. Ήθελα απλώς να σιγουρευτώ ότι θα είχα μια όμορφη, ιδιωτική, υγιή περίοδο στο ταξίδι μου. Ήμουν λίγο αγχωμένη για την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης. Ειλικρινά έμεινα μακριά από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πραγματικά προσπάθησα να κρατήσω τον εαυτό μου υγιή”.

source: hallebailey

«Ξέρω ότι υπήρχαν πολλοί που πάντα σχολίαζαν και έλεγαν: “Το ξέρουμε κορίτσι μου, το ξέρουμε”. Και εγώ έλεγα: “Εντάξει, είναι υπέροχο που το ξέρετε. Αλλά εγώ θα χαλαρώσω”». Η Halle Bailey προσέθεσε πως όσο ήταν έγκυος, ήταν απασχολημένη και με την προώθηση του The Color Purple.

«Ήταν χρήσιμο για μένα να μπορώ να εξακολουθώ να εργάζομαι. Να έχω κάτι να προωθήσω, όπως η όμορφη ταινία στην οποία συμμετείχα. Τέτοια πράγματα, απλά βοηθούν το μυαλό μου και νιώθω υγιής. Επειδή υπάρχει μεγάλη συναισθηματική αναταραχή όσο βιώνεις όλα αυτά».

Θυμίζουμε ότι τη χαρούμενη είδηση για τη γέννηση του γιου της επιβεβαίωσε η ίδια μέσω Instagram στις 6 Ιανουαρίου. «Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει το 2023 για μένα, ήταν να μου φέρει τον γιο μου. Καλώς ήρθες στον κόσμο αλογάκι μου. Ο κόσμος θέλει απεγνωσμένα να σε γνωρίσει» είχε γράψει στη λεζάντα της.

Διαβάστε επίσης