Gigi Hadid: Μοιράζεται σπάνια στιγμιότυπα με την τριών ετών κόρη της Khai

Η Gigi Hadid λατρεύει να περνάει χρόνο στην ύπαιθρο με τη μικρή της πριγκίπισσα, Khai. Μάλιστα, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, το 28χρονο supermodel δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της κόρης της. Σε αυτές, την βλέπουμε να παίζει στο χιόνι. Θυμίζουμε ότι η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο την κόρη της πριν από τρία χρόνια, με τον πρώην σύντροφό της Zayn Malik.

Αφού λοιπόν μοιράστηκε αρκετές εικόνες με χειμωνιάτικες σκηνές στα Instagram Story της, το μοντέλο περιέγραψε λεπτομερώς τι κάνουν με την Khai. Σε μια λήψη, η μικρή ήταν ντυμένη με ένα ροζ μπουφάν και παντελόνι, γάντια και ένα καπέλο με αυτιά ζώου.

Τα σπάνια στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Gigi Hadid με την κόρη της

Credit: Gigi Hadid/Instagram
Credit: Gigi Hadid/Instagram

Στη συνέχεια, η περήφανη μαμά δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της κόρης της. Σε αυτή, την βλέπουμε να την τραβάει στο χιόνι πάνω σε ένα έλκηθρο.

Λίγους μήνες νωρίτερα, η Gigi Hadid είχε γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια της κόρης της. Η μικρή Khai έγινε τριών ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έτσι, η μητέρα της μοιράστηκε ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στα social media με αρκετά αξιολάτρευτα στιγμιότυπα μητέρας-κόρης.

Διαβάστε επίσης