Βρέθηκε, χωρίς SIM, το κινητό της αγνοούμενης Αναστάζια, κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Κω με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα από την Πολωνία, που εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στην περιοχή Μαρμάρι, για την οποία εκδόθηκε και Missing Alert. Το κινητό της βρέθηκε τυχαία σήμερα από έναν διερχόμενο, πεταμένο σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο στο Μαρμάρι, κοντά στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί για την αρπαγή της. Από μέσα είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, προφανώς για να εκπέμπει σήμα και αποκαλυφθεί νωρίτερα.

Δίπλα από το σπίτι του συλληφθέντα υπάρχει ένα πηγάδι, στο οποίο έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες όπως και σε άλλα παρακείμενα πηγάδια και κατεβάζουν ειδικές κάμερες. Ο φόβος για τα πηγάδια γίνεται πιο ορατός αφού η περιοχή του έλους ερευνήθηκε σε μεγάλο βαθμό με αρνητικά αποτελέσματα.

Ο συλληφθείς έφερε ίχνη πάλης στο σώμα του ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος. Το κινητό θα αναλυθεί, όπως επίσης αναμένονται απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για τα υπόλοιπα ευρήματα.

Για ένα πλάνο μία ξανθιάς κοπέλας που φαίνεται να έχει καταγράψει μία ταβέρνα στην περιοχή, να περπατάει μόνη της, διαπιστώθηκε πως δεν ήταν εκείνη.

Σημαντική βοήθεια για τις αρχές ήταν η κατάθεση μιας γυναίκας, γειτόνισσας του 32χρονου που υποστήριξε ότι τον είδε σε κατάσταση πανικού και της ζήτησε τον άνδρα της, για να του βγάλει ένα εισιτήριο. Το απόγευμα έφτασε στο νησί και κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής για συνδρομή στους συναδέλφους τους, στο στάδιο των ανακρίσεων και του εντοπισμού στοιχείων. Επίσης αναμένεται και μία ομάδα ιδιωτικών ερευνητών από την Πολωνία που συνεργάζονται με την οικογένεια της 27χρονης.

Διαβάστε επίσης