Βάσω Λασκαράκη για τα διαζύγια: «Το θύμα είναι πάντα το παιδί»

Η Βάσω Λασκαράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα ζευγάρια που χωρίζουν.

«Μακάρι οι γονείς να πηγαίνανε σε ειδικούς και παιδοψυχολόγους, γιατί το “εγώ” βγαίνει πολύ σε ένα διαζύγιο. Όλα γυρνάνε προς τον εαυτό μας, τους γονείς μας, θέλει ο ένας να εκδικηθεί τον άλλο και το παιδί στο τέλος, γίνεται μπαλάκι. Αυτό είναι το χειρότερο. Το θύμα είναι πάντα το παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

«Το θέμα είναι οι γονείς να πάρουν αποστάσεις, κανένας δεν μπορεί να κάτσει με το ζόρι. Θες να είσαι με έναν άνθρωπο με το ζόρι; Θα προσπαθήσεις, θα το παλέψεις, αφού το τερματίσεις και μετά όμως, θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για να μείνεις σταθερός και ακέραιος και ανεπηρέαστος. Είναι και οι γύρω-γύρω που κάνουν μεγάλη ζημιά, οι φίλοι, οι συγγενείς», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε: «Όλοι βάζουν λόγια και λένε τι θα έκαναν εκείνοι».

Εξήγησε μάλιστα, πως όταν ένα ζευγάρι έχει παιδί, τότε μένει για πάντα οικογένεια, ανεξαρτήτως του διαζυγίου.

«Όταν με κάποιον έχεις παιδί, κατά κάποιον τρόπο αποτελείς μια οικογένεια μαζί του. Είναι ο σύμμαχός σου για να μεγαλώσει αυτό το παιδί, πέρα από το ότι θα έρθουν οι σύντροφοι να σε στηρίξουν. Το παιδί έχει έναν μπαμπά που πρέπει να συνυπολογίζεται», τόνισε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο. «Ο σύζυγός μου έχει δύο παιδάκια. Είναι περίεργο στην αρχή, όταν έρχονται σε επαφή όλα αυτά τα παιδιιά, αλλά είναι πολύ όμορφο να τα κοιτάς. Έχουν ένα ένστικτο κι αρχίζουν και χτίζουν μια σχέση μεταξύ τους. Πρέπει βέβαια, να είσαι πολύ ανοιχτός, γιατί αυτό ξεκινάει πρώτα από τους μεγάλους. Όπως στα διαζύγια, τα παιδιά καταστρέφονται από τους μεγάλους, έτσι και στις ενώσεις, πάλι από τους μεγάλους ξεκινάει το κακό», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πρώτο της ραντεβού με τον Λευτέρη Σουλτάτο. «Όταν ζεις με έναν σεφ, τρως πολύ. Ο δικός μας σεφ δεν βαριέται καθόλου να μαγειρεύει, γενικώς δεν του αρέσει αυτή η λέξη, παθαίνει υστερία. Κάτι δουλεύει μέσα του διαρκώς. Δεν έχει τελειώσει η μπαταρία. Στο πρώτο ραντεβού φάγαμε θαλασσινά, στο δεύτερο ήμασταν πιο άνετα να πάμε να φάμε, ήμασταν κάπου στο Χαλάνδρι. Είχα τελειώσει το γύρισμα και του λέω “ξέρω ένα καλό μαγαζί εδώ γύρω” και μου λέει “έχει κάτι κρεατικό;”. Του λέω “ναι, έχει παϊδάκια”», περιέγραψε.

Διαβάστε επίσης