Survivor – Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 16χρονης

Ο 29χρονος Γιώργος Κατσαούνης ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες του Survivor 2022, έχοντας καταγωγή από τα Φάρσαλα αλλά απέκτησε αρνητική τροπή η δημοσιότητά του όταν λίγο πριν μπει στο reality επιβίωσης είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του από ένα 16χρονο κορίτσι, με την είδηση να γίνεται γνωστή κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν έγινε η καταγγελία από τη 16χρονη ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 29χρονος την άρπαξε από την κουκούλα και την έσυρε σε ένα παγκάκι στην πλατεία των Φαρσάλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σάιτ larissanet ο παίκτης ξάπλωσε στο παγκάκι και την ανάγκασε να πατήσει πάνω του.

Στην κατάθεσή της δήλωσε ότι ο 29χρονος, νωρίτερα της πρότεινε να του κάνει μασάζ και εκείνη αρνήθηκε. ενώ ο ίδιος λίγο αργότερα ώθησε το πόδι της κοπέλας στην γενετήσια περιοχή του. Η κοπέλα είχε δηλώσει τότε ότι «πάγωσε» γι’ αυτό και δεν αντέδρασε πως «είχε παγώσει». Ο κατηγορούμενος γυρίζοντας την κοπέλα στην παρέα της είχε δηλώσει στα παιδιά «είναι πολύ καλή σας τη συνιστώ».

Κανένα από τα παιδιά δεν είχε καταγγείλει όσα ειπώθηκαν και συνέβησαν εκείνη την ημέρα με τη δικαιολογία ότι φοβόντουσαν τον κατηγορούμενο. Εκείνη την περίοδο ο παίκτης είχε επικοινωνήσει με τους δικούς του ανθρώπους στην Ελλάδα και είχε ζητήσει να σταλεί εξώδικο στον δημοσιογράφο και το protothema.gr που είχε δημοσιεύσει λεπτομέρειες της δικογραφίας.

Σύμφωνα με το εξώδικο που δημοσιεύτηκε τότε, ο Κατσαούνης ζητούσε να σβηστεί το επίμαχο δημοσίευμα και ο δημοσιογράφος να αποκαλύψει τις πηγές του.

Ενάμιση χρόνο μετά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, αποφάσισε να αθωώσει τον Γιώργο Κατσαούνη που κατηγορούνταν για παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Διαβάστε επίσης