Αυτό δεν θέλει από το γιο της η Ταμίλα Κουλίεβα

Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» και εξήγησε ότι ποτέ δεν απαγόρευσε στον γιο της να ασχοληθεί με την υποκριτική, όμως του είχε δείξει πως δεν θα της ήταν κάτι ευχάριστο.

«Δεν του είπα ποτέ να μην ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά έμμεσα καταλάβαινε ότι δεν θα χαιρόμουν κι ιδιαίτερα», είπε αρχικά.

«Θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να αποφασίζει μόνος του για τον εαυτό του, να καταλάβει ο ίδιος τι μπορεί. Αφού έχει και τους δύο γονείς του που έχουν καταφέρει κάποια πράγματα σε αυτόν τον χώρο, να μην ταλαιπωρηθεί με τη σύγκριση. Βλέπουμε παιδιά των συναδέλφων που είναι εξαιρετικοί», εξήγησε στη συνέχεια.

Τέλος, ανέφερε πως ο γιος της έχει μεγαλώσει μέσα στα θέατρα. «Ο Στέφανος είχε ζήσει από μικρός την εμπειρία και αυτό το επάγγελμα. Έχει κάνει κάποιους ρόλους στο θέατρο, από 3,5 ετών. Δεν τον έπαιρνα ποτέ μαζί μου από ανάγκη. Τον παίρναμε μαζί, γιατί θεωρούσαμε σωστό να δει με τι ασχολείται ο γονιός, που λείπει τόσες ώρες. Να δει τι κάνει ακριβώς», ανέφερε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης