Φλορίντα Πετρουτσέλι: Απαντά στις φήμες για την αποχή της από την τηλεόραση

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μετά από μια μικρή αποχή που έκανε.

Η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να αφιερωθεί στην οικογένειά της.

Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία υποστήριζαν πως η αποχή της από την τηλεόραση ήταν επιθυμία του συζύγου της, Άρη Γούτου. Σε συνέντευξή της στο «ΟΚ!», απάντησε στις φήμες αυτές και μίλησε για την κοινή τους ζωή.

«Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα, όμως δεν ισχύει αυτό. Ο σύζυγός μου με στηρίζει πολύ. Όσες φορές κουβεντιάζουμε για το κομμάτι της δουλειάς μου, πάντα μου λέει “πρέπει να δουλεύεις, να κάνεις αυτό που σου αρέσει και να είσαι ευτυχισμένη”. Για να καταλάβεις, όταν μου έγινε η πρόταση και το συζήτησα μαζί του, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μην το συζητήσω με τον άντρα μου, αμέσως μου είπε “προχώρα”. Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις πως σε στηρίζει ο άνθρωπός σου», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα δύο παιδιά, που έχουν αποκτήσει μαζί, την 4χρονη Μαίρη και τον 2χρονο Κωνσταντή, δήλωσε πως της λείπουν ακόμα κι όταν τα βάζει για ύπνο.

«Είμαι πολύ κοντά τους, περνάμε χρόνο μαζί. Παίζουμε, βγαίνουμε, όπου και να πάω τα παίρνω μαζί μου. Όλη την ημέρα, εκτός από τις ώρες που είμαι στη δουλειά, είμαστε παρέα. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, για να καταλάβεις πώς είμαι. Το βράδυ που θα ξαπλώσω χαζεύω συχνά φωτογραφίες τους και αναρωτιέμαι πώς γίνεται να έχω την ανάγκη να τα δω ξανά, αφού μόλις τώρα τα κοίμισα. Πολλές φορές έχει τύχει να τα βλέπω στον ύπνο μου», παραδέχεται.

Τέλος, μίλησε για τον σύζυγό της και τον κεραυνοβόλο τους έρωτα. «Ήταν ξαφνικό και πολύ έντονο συναίσθημα. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων σε ένα μαγαζί. Ήμουν μόνη μου εκείνη την περίοδο, ήταν και εκείνος μόνος του και αφού φύγαμε, μου έστειλε ένα μήνυμα για να με ρωτήσει κάτι άσχετο, οπότε κάπως έτσι πιάσαμε κουβέντα. Κανονίσαμε το πρώτο μας ραντεβού και όλα ήρθαν πολύ γρήγορα μετά. Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος που μου ταιριάζει απόλυτα, τον αγάπησα πολύ γρήγορα. Είναι πολύ δοτικός, σοβαρός και σταθερός άνθρωπος. Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί. Στην αρχή ήμουν ζηλιάρα, αλλά πια το έχω ξεπεράσει. Κατάλαβα πως ήταν δικό μου πρόβλημα, μια δική μου ανασφάλεια», εξήγησε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Μου άρεσε πάρα πολύ ο Άρης, περνούσα τόσο ωραία μαζί του και ίσως φοβόμουν μην το χάσω όλο αυτό. Η ζήλια αυτή νομίζω ότι είναι στο DNA μου. Είμαι από τη Νότια Ιταλία, οι γυναίκες εκεί είναι ζηλιάρες και κτητικές. Εγώ ευτυχώς δεν είμαι. Αλλά για ένα διάστημα υπήρχαν στιγμές που υπέφερα από τη ζήλια, μέχρι που κατάλαβα πως ήταν εντελώς περιττή και την απέβαλα. Έφυγε από πάνω μου ένα μεγάλο βάρος».

πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης