Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε και έκανε την πρώτη της ανάρτηση (pic)

H Eυρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου και στο αεροδρόμιο, μαζί με τους δημοσιογράφους, την περίμεναν και οι φίλοι της, αλλά και μέλη από την οικογένειά της.

Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου, η Ευριδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας λόγο για όλη την εμπειρία που πέρασε ενώ δήλωσε χαρούμενη που επέστρεψε, αλλά στενοχωρημένη που τελείωσε τόσο σύντομα όλο αυτό.

«Παιδιά, η φωνή μου έχει κλείσει. Είμαι εδώ, γύρισα. Ευχαριστώ πολύ για τα άπειρα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω, θα το κάνω. Δεν έχω λόγια. Ήταν μία εμπειρία σύντομη αυτή τη φορά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όλα έχουν τον σκοπό τους. Γύρισα στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στη ζωή μου. Επέστρεψα πιο δυνατή, γεμάτη αγάπη. Δεν έχω Twitter αλλά τα μηνύματα που μου στέλνουν οι φίλοι μου…Σας ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ! Για μένα όλα αυτά που γράφονται και γράφετε είναι πολύ σημαντικά και με γεμίζουν πραγματικά στην καρδιά. Κατάφερα μέσα σε δύο βδομάδες να γυρίσω με παράσημα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που γύρισα στον χειμώνα. Πρόλαβα να μαυρίσω λίγο».

Διαβάστε επίσης