Μαρινιέρα: Φόρεσε την από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αποτελεί διαχρονικό δείγμα κομψότητας, έχει συνδεθεί άμεσα με την γαλλική ριβιέρα, διατηρώντας την all time classic ναυτική του ταυτότητα .

Εμείς συγκεντρώσαμε 5 «έξυπνους» τρόπους για να φορέσουμε την elegant μαρινιέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Total white elegance

e7770f15c95820ccc435e245ebe22cad.jpg

Αποτελεί μια safe και ταυτόχρονα άρτια επιλογή outfit που μπορεί να συνοδεύσει τις εμφανίσεις μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μπορούμε να τη  συνδυάσουμε με ένα λευκό παντελόνι long length με κουμπιά, ένα αγαπημένο trend που επανήλθε δυναμικά. Για να ολοκληρώσουμε το τελικό outfit, μπορούμε να επιλέξουμε ένα pointy mule με ψηλό τακούνι και ένα cream ή καφέ leather clutch. Θα παρατηρήσουμε ότι το συνολικό style θα αναβαθμιστεί αυτόματα.

Loose chicness

c8953213dc5b6e10e06a30d46ce264c8.jpg

Για εσάς που δηλώνετε «θερμές» fans των loose outfits είναι η ιδανική επιλογή! Μπορούμε να ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο look από το πρωί μέχρι το βράδυ «κλέβοντας» ιδιαίτερα τις εντυπώσεις. Ειδικά τώρα την άνοιξη για να το αποδώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η λέξη κλειδί είναι τα bermuda shorts. Αποχρώσεις του λευκού, της άμμου ή του μπλε θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Για τις ημέρες με λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες μη διστάσετε να προσθέσετε ένα blazer στα αντίστοιχα χρώματα που θα σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, διατηρώντας, ταυτόχρονα, μια fresh luxurious εικόνα. Ολοκληρώνουμε το outfit μας με ένα ζευγάρι δετά δερμάτινα πέδιλα με τακούνι και είμαστε έτοιμες για το γραφείο, αλλά και για after work drinks. 

Downtown girl

77698c31c5991611bd75564bac4a8aac.jpg

Για εσάς που συνηθίζετε να φοράτε φούστα και λατρεύετε το συγκεκριμένο feminine style, μια γοητευτική επιλογή αποτελεί ο συνδυασμός της ενός mariniere top, ακόμα και cropped με μια midi skirt. Ένα άνετο girly look που μας φτιάχνει τη διάθεση και μας μεταμορφώνει στα απόλυτα downtown girls. Μπορούμε να ολοκληρώσουμε την τελική εικόνα με ένα ζευγάρι flat mules, δημιουργώντας την κατάλληλη ισορροπία αλλά και με λευκά sneakers σε περίπτωση που θέλετε να χαρίσετε στο σύνολό σας μία πιο cool essence. Eπιλογή που θα μας λύσει τα χέρια μέχρι το βράδυ, στο dinner που είμαστε καλεσμένες.

Ethnic αντιθέσεις

65957093730feaae0a678a12abfbae2d.jpg

Για μια ακόμη πιο loose boho εικόνα, είναι καλό να συνδυάσουμε την μαρινιέρα με μια παντελόνα αρκετά φαρδιά και έντονου χρώματος. Φανταστείτε, για παράδειγμα, την κλασική μαρινιέρα με λευκή βάση συνδυασμένη κατάλληλα με μπλε ή πράσινο loose trouser. Ένα super fresh σύνολο που δημιουργεί τις ιδανικές αντιθέσεις. Για να ολοκληρώσουμε την εικόνα σας και να αναδείξετε τη σιλουέτα σας ένα ζευγάρι platforms είναι αυτό που χρειάζεστε.

Trend it up!

5ee4ad610c0055d285a1af5fafab8a87-1.jpg

Για εσάς που διαθέτετε μια risky γκαρνταρόμπα και δεν έχετε δεύτερες σκέψεις στο να «παίξετε» με την εικόνα, σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη να ακολουθήσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Συνδυάστε το mariniere top σας με μία mini skirt, που θα απογειώσει τη θηλυκότητά σας. Μπορείτε να κινηθείτε από τζιν και δερμάτινες εκδοχές μέχρι και σχέδια σε διαφορετικά μοτίβο για να κάνετε ένα trendy print on print. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας σαν σωστή «Γαλίδα» προσθέτοντας ένα ζευγάρι espadrilles.

Διαβάστε επίσης