Η Μαρία Αντωνά συνάντησε τη Σοφιάννα Αβραμάκη

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τι συνέβη όταν συνάντησε τη Σοφιάννα Αβραμάκη, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως είπε η ραδιοφωνική παραγωγός, η πρώην παίκτρια του Survivor της είπε τη δική της αλήθεια και της τόνισε πόσο ταραγμένη είναι, καθώς δε μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης.

«Ήταν μια πολύ γλυκιά προσέγγιση από την ίδια. Νομίζω το λιγότερο που είχα να κάνω ήταν να απαντήσω θετικά σε αυτήν την πρόσκληση και την ευχαριστώ πολύ. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί που είπε τη δική της αλήθεια μέσα από τα μάτια της. Ήταν κι αυτή αρκετά ταραγμένη γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης. “Ειλικρινά ούτε καν μου περνούσε από το μυαλό ότι έχει συμβεί όλο αυτό”, μου είπε.

Είχε στεναχωρηθεί η οικογένειά της. Μου είπε ότι “ήταν πολύ δύσκολο και για μένα γιατί έπρεπε να απολογηθώ στην μητέρα μου και στον πατέρα μου”. Δεν είναι ωραίο για το κορίτσι να την ρωτάνε συνέχεια για μένα. «Και στο αεροδρόμιο με ρωτούσαν μόνο για σένα», μου είπε.

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Νομίζω θα βγει και αυτή να τοποθετηθεί και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όλο αυτό από κάπου έχει αρχή, μέση κι ελπίζω να έχει και ένα τέλος», ανέφερε η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε επίσης