Ζώδια Σήμερα 8/5 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ο κόσμος των πέντε αισθήσεων, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου, το άμεσο περιβάλλον σου είναι οι τομείς που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει μια πίεση ή μια απογοήτευση σχετικά με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σου. Συνολικά βέβαια δεν φαίνεται να χάνεις την πίστη στον εαυτό σου και προσπαθείς να διατηρήσεις την ψυχολογία σου σε ένα υψηλό επίπεδο. Κάνε μια προσπάθεια με τον σύντροφό σου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Κυριακή σήμερα κάντε κάτι διαφορετικό. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και η αναπόληση του παρελθόντος σου δημιουργούν μια γλυκόπικρη αίσθηση.

Ταύρος
Η Κυριακή σου σε γενικές γραμμές περνά όμορφα χωρίς πολλές σκοτούρες και περίπλοκες σκέψεις και φυσικά με τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων. Άφησε τον αυθορμητισμό σου να αναλάβει και οργάνωσε μια όμορφη ατμόσφαιρα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Ετοίμασε εσύ το πρωινό σήμερα και μην ξεχνάς να του υπενθυμίζεις το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με το σπίτι και με τον εαυτό σου. Τις απογευματινές ώρες δέχεσαι αρκετά τηλέφωνα από φίλους που αναζητούν την παρέα σου και πιθανά τις συμβουλές σου.

Δίδυμοι
Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι το ισχυρό σου σημείο για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις και αναλύσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες. Πάρε πρωτοβουλία και κάνε κάτι που θα εντυπωσιάσει τον ερωτικό σύντροφό σου και θα αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου φέρνει νέα πρόσωπα και ενδιαφέροντα στη ζωή σου. Κοίτα να εκμεταλλευτείς σωστά το χάρισμα και τη λάμψη σου.

Καρκίνος
Είσαι σε άριστη κατάσταση σήμερα και αποφασισμένη να περάσεις καλά. Κάποιες ειδήσεις γύρω από επαγγελματικά θέματα και κάποια τηλεφωνήματα σε αναγκάζουν, για λίγο όμως, να ασχοληθείς με την οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα καλό και σταθερό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στο παιχνίδι του φλερτ και απόλαυσέ το. Έρχονται ενδιαφέρουσες εκπλήξεις το άμεσο διάστημα για αυτό ανέβα ψυχολογικά.

Λέων
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη σήμερα, για αυτό και δεν σου περισσεύει χρόνος για ξεκούραση. Ευτυχώς εξασφαλίζεις στον εαυτό σου διασκέδαση και ευχάριστες δραστηριότητες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερά της. Η γοητεία που ασκείς επάνω του δεν του επιτρέπει να σου αρνηθεί τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, στο χέρι σου είναι σήμερα να περάσεις όμορφα, να συναντήσεις και να συναναστραφείς νέους ανθρώπους, να φλερτάρεις και να γελάσεις με την ψυχή σου.

Παρθένος
Είσαι σε φόρμα σήμερα και ασχολείσαι με τα του σπιτιού και με την οικογένεια. Έχεις χρόνο στη διάθεσή σου και ταυτόχρονα έχεις κάνει και την κατάλληλη προετοιμασία για να αντιμετωπίσεις προβλήματα και να γεφυρώσεις σχέσεις. Μπορεί να επαναφέρεις μια ασχολία ή μάθηση του παρελθόντος στην καθημερινότητά σου, κάτι που τότε σου έδινε χαρά. Κατανόησε τα προβλήματα του ερωτικού σου συντρόφου και κυρίως άκουσέ τον. Έχεις καιρό να ασχοληθείς μαζί του ουσιαστικά. Εσύ που είσαι μόνη, το θέμα των συναισθηματικών σου, για σήμερα τουλάχιστον, φαίνεται να το έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα και φροντίζεις απλά τον εαυτό σου.

Ζυγός
Η ανταλλαγή ιδεών με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και θαυμάζεις σήμερα φαίνεται να είναι ανάγκη σου. Οι επικοινωνίες σου φαίνεται να απλουστεύονται και είσαι ανοιχτή σε διαφορετικές απόψεις, συμβουλές και νέες δραστηριότητες. Η προσαρμοστικότητά σου -αν όχι πάντα, σε προστατεύει από προβλήματα και διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου. Σκοπός είναι να περάσεις όμορφα τη μέρα σου χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, τις μεσημβρινές ώρες μπορείς να κανονίσεις να γευματίσεις με αγαπημένους φίλους. Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει εκπλήξεις που πιθανά σχετίζονται με το παρελθόν σου.

Σκορπιός
Ξεκινάς τη μέρα σου γεμάτη ενέργεια και επιθυμία για νέες εμπειρίες, μάθηση, διασκέδαση και διεύρυνση των στόχων και ιδεών σου. Βέβαια μόνο εσύ θα μπορούσες να τα συνδυάσεις όλα μαζί, μιας και το ανήσυχο μυαλό σου δεν σταματά ούτε δευτερόλεπτο. Μπορείς να αντλήσεις από το παρελθόν ιδέες, να τις ανακυκλώσεις και να προχωρήσεις με πιο βελτιωμένους τρόπους τη διεκδίκησή τους. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει πάθος και συναισθηματική ασφάλεια, αφού μόνο καλά μπορείς να περάσεις σήμερα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που έχεις βάλει στο στόχαστρο δεν μπορεί να σου αντισταθεί, για αυτό διεκδίκησέ το.

Τοξότης
Σήμερα και οι επόμενες μέρες είναι κατάλληλες έως και ιδανικές για μάθηση, ανταλλαγή και δημιουργία. Οι απόψεις σου μπορούν να βρουν το κατάλληλο και ευχάριστο κοινό. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις τις ικανότητές σου και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου, κάνοντας πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως, που θα εμπεριέχουν και λίγη πολυτέλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου, σου επιτρέπει να γνωρίσεις θαυμαστές, συνοδοιπόρους και ανθρώπους που σε βγάλουν από τη ρουτίνα σου.

Αιγόκερος
Μπορείς να περάσεις σήμερα περισσότερο χρόνο με τις σκέψεις και τον εσωτερικό σου κόσμο, να αποκτήσεις πρόσβαση στη διαίσθησή σου και την εξερεύνηση των ανεκπλήρωτων αναγκών και επιθυμιών σου. Όπως καταλαβαίνεις αυτό προϋποθέτει εσωστρέφεια και ευχάριστη απομόνωση. Μην ξεχνάς όμως τον ερωτικό σύντροφό σου που το τελευταίο διάστημα μόνο σε στηρίζει. Αφιέρωσέ του τον απαιτούμενο χρόνο φροντίζοντας να είσαι συγκεντρωμένη μόνο σε αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι σε θέση πλέον να ξέρεις και να αναγνωρίζεις αυτά που χρειάζεσαι και να απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα και ποιοτικά άτομα.

Υδροχόος
Σήμερα μπορείς να έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα πρόσωπα και να αποφύγεις τους τοξικούς, απαισιόδοξους και αδρανείς ανθρώπους. Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να ανταλλάξεις απόψεις, να ακούσεις νέες και να βελτιώσεις το επίπεδο όχι μόνο της καθημερινότητας αλλά και γενικότερα. Ο σύντροφος σου διατίθεται να σε ακούσει, να σε ακολουθήσει και να σε στηρίξει όμως κι εσύ δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως και εκείνος έχει τις ανάγκες και τις αδυναμίες του και αν χρειαστεί να μάθεις να κάνεις και πίσω κάποιες φορές. Εσύ που είσαι μόνη, όσο ενθουσιασμένη και να δείχνεις με νέες γνωριμίες, όσο κι αν δείχνεις πως είσαι ανοιχτή σε προκλήσεις, δεν παύει να είσαι βουτηγμένη στο παρελθόν και τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Η εδραίωση σωστών σχέσεων στη ζωή σου αυτό το διάστημα είναι το παν για αυτό και γίνεσαι ιδιαίτερα επιλεκτική με αυτούς που συναναστρέφεσαι. Βέβαια υπάρχουν κι αυτά που δεν μπορείς να αποφύγεις όπως συγγενείς και κολλητούς φίλους που όσο κι αν σε επίπεδο διαλόγου δεν σε καλύπτουν, θα πρέπει σήμερα να τους αφιερώσεις χρόνο και να τους υποστείς. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει κάνει κάποιο πρόγραμμα για σήμερα προκειμένου να σε πλησιάσει και να σε γοητεύσει. Μην τον απογοητεύεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες γνωριμίες θα προκύψει κάτι σημαντικό.

Διαβάστε επίσης