Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Ο Άρης Σοϊλέδης είχε συμφέρον να φύγει η Σοφιάνα”

Ανατρεπτικό ήταν και το σημερινό επεισόδιο του Survivor καθώς μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας η Ασημίνα κατηγόρησε τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι είχε συμφέρον από εκείνη και ήθελε να φύγει από το παιχνίδι για να προστατεύσει τη σχέση του στην Ελλάδα.

«Από όλη την παρέα εκείνη, την πλήρωσε αδίκως η Σοφιάνα. Ο Άρης, με την επικοινωνία που είχε, έμαθε όλα όσα λέγονταν για εκείνον, τη Σοφιάνα και τη σχέση τους. Είχε συμφέρον να φύγει εκείνη, μετά από την τελευταία ψηφοφορία. Δεν θα ωφελούσε σε καμία περίπτωση να παραμείνει, γιατί όλο αυτό θα συνεχιζόταν» είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ο λόγος που έφυγε η Σοφιάννα ήταν αυτός και ότι αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά, εκείνη θα ήταν ακόμα μέσα και θα ήταν και πολύ καλή αγωνιστικά. Εγώ της είχα πει της Σοφιάννας ότι όλη αυτή η παρέα της έκανε κακό. Η Σοφιάννα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, όταν φτάσει στην Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα. Θα έχει να αντιμετωπίσει την κοπέλα του Άρη, η οποία θα την ρωτήσει τι συνέβαινε. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα».

Διαβάστε επίσης