Ζώδια Σήμερα 24/4 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ίσως ανακαλύψεις πως οι κοινοί στόχοι και τα ενδιαφέροντα είναι πιο εμφανή σήμερα. Ωστόσο με μια όψη Ερμή – Κρόνου νωρίς το πρωί θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις ή μικρά εμπόδια. Τα χαμένα ή παρεξηγημένα μηνύματα είναι ένα μέρος αυτής της επιρροής. Η μέρα επίσης μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις εσωτερικές αλλαγές που θα σου εξασφαλίσουν τη γαλήνη και την ηρεμία. Μπορείς να διαβάσεις τις προθέσεις, τα κίνητρα ή τα συναισθήματα των άλλων κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί να νιώσεις λίγο κατευθυνόμενη με πολλούς τρόπους. Ωστόσο, ο Ερμής σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Κρόνο νωρίς το πρωί, υποδηλώνοντας ότι οι καθυστερήσεις ή οι αποσυνδέσεις μπορεί να επιβραδύνουν τα πράγματα ή να σε απογοητεύσουν. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι ή όχι τόσο γρήγοροι όσο εσύ, για αυτό πρόσεξε να μην μιλάς γρήγορα. Παρόλα αυτά βάλε ένα φρένο στις σκέψεις σου και απόλαυσε τη μέρα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου και αναζητάς έμπνευση. Ωστόσο, οι επικοινωνίες μπορεί να είναι δύσκολες νωρίς το πρωί και οι χαμένες συνδέσεις, οι καθυστερήσεις και οι μικρές ατυχίες μπορεί να σε αποδιοργανώσουν. Καθώς οι ώρες της ημέρας κυλούν το κλίμα αποκαθίσταται και φαίνεται να απολαμβάνεις αυτό το τόσο ξεχωριστό μεσημεριανό τραπέζι με τα άτομα που αγαπάς και έχουν ένα ξεχωριστό ρόλο στη ζωή σου.

Καρκίνος
Η δύσκολη ενέργεια σε νοητικό επίπεδο μπορεί να εμφανιστεί έντονα νωρίς το πρωί και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με την παράδοση ενός μηνύματος ή με τον τρόπο λήψης του.  Οι άνθρωποι μπορεί να είναι λίγο ευαίσθητοι με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο ή πολλά μικρά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά κυρίως αυτά που σχετίζονται με καθυστερήσεις ή βλάβες στην επικοινωνία. Πειθάρχησε τη λογική σου και μην χαλάς τη μέρα σου.

Λέων
Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει λίγο παράξενα, ίσως με κάποια προβλήματα στην επικοινωνία. Ωστόσο, εσύ δεν διατίθεσαι να χαλάσεις τη διάθεσή σου και είσαι αποφασισμένη με κάθε τρόπο να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου που εμπεριέχει αρκετές κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε του τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεται. Η μέρα είναι ξεχωριστή και απαιτεί συναίσθημα.

Παρθένος
Μπορείς να είσαι έτοιμη, όπως άλλωστε τις περισσότερες φορές, να δώσεις προσοχή στη λεπτομέρεια. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν επικρίσεις ή ελαττώματα στο επίκεντρο νωρίς το πρωί με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Οι αγγαρείες ή οι ευθύνες μπορεί να σε κρατήσουν πίσω και ίσως να σου φανούν πιο δύσκολες  από ότι συνήθως. Κάποιες προσαρμογές κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη αγαπημένων σου προσώπων, ακόμα και του ίδιου του εαυτού σου.

Ζυγός
Αν και η μέρα κρύβει ή δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στη επικοινωνία, εσύ φαίνεσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά. Έχεις τη δυνατότητα ή το προνόμιο να απομονώνεις δυσκολίες και να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις σου είναι πολλές όμως θα πρέπει να ακολουθείς τις δικές σου ανάγκες. Για αυτό απόλαυσε τη συντροφιά αυτών που αγαπάς και μην γίνεσαι χίλια κομμάτια προκειμένου να τους ευχαριστήσεις όλους.

Σκορπιός
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο σήμερα νωρίς το πρωί είναι μια σχετικά δύσκολη όψη που δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία, όμως δεν θα διαρκέσει πολύ κι έτσι θα καταφέρεις να απολαύσεις αυτήν την ιδιαίτερη μέρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μια συναισθηματική εσωστρέφεια επίσης είναι πολύ πιθανή, καθώς φαίνεται να έχεις ανάγκη από λίγη πνευματική ξεκούραση. Ο ερωτικός σύντροφός σου αφουγκράζεται τις ανάγκες σου και κρατά τις ισορροπίες.

Τοξότης
Η μέρα μπορεί να ξεκινά λίγο δύσκολα καθώς ο Ερμής δημιουργεί μια σχετικά δύσκολη όψη με τον Κρόνο και ίσως να σου στερήσει τη διάθεση για τις παραδοσιακές συνήθειες. Παρόλα αυτά, αν βρεθείς με λίγους και καλούς θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε τις δυσάρεστες συζητήσεις, όσο κι αν η ατμόσφαιρα είναι οικεία και περιορίσου σε ευχάριστα θέματα και δραστηριότητες. Η συναισθηματική, ερωτική σου ζωή σε προβληματίζει σε κάποια σημεία, όμως κέρδισε χρόνο και βάλε φρένο στις έντονες ευαισθησίες σου.

Αιγόκερος
Ένα τετράγωνο Ερμή – Κρόνου νωρίς σήμερα μπορεί να υποδηλώνει κάποιες παρεξηγήσεις, προβλήματα επικοινωνίας ή νοητική αποσύνδεση που πρέπει να αποφύγεις λόγω της ημέρας. Ωστόσο, είναι ευκολότερο να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων όσο προχωρά η μέρα και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε ξεκουράζουν. Άσε τις ευαισθησίες σου να βγούνε προς τα έξω, κυρίως όταν βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, μια έκπληξη από το παρελθόν σε ενθουσιάζει.

Υδροχόος
Ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο νωρίς σήμερα μπορεί να σε βρει να επιμένεις σε πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις, τουλάχιστον προς το παρόν. Τα ελαττώματα μπορεί να δείχνουν ότι μεγενθύνονται όμως μην τα αφήσεις να χαλάσουν αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα αγάπης. Πρόσεξε γιατί οι άλλοι μπορεί να παρερμηνεύσουν τα λόγια σου και να δημιουργηθούν μικρο- παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να είσαι σαφής και επικεντρωμένη στο θετικό. Αυτό αφορά περισσότερο στη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη στο ακριβώς πίσω σου ζώδιο, βάλε στόχο να απαλλαγείς από την επιπλέον ψυχική ακαταστασία. Στο πρώτο μέρος της ημέρας υπάρχει μια σχετικά δύσκολη και απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό. Η κριτική ενοχλεί τόσο εσένα όσο και τους άλλους για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και εκλαμβάνεις τα λεγόμενα των άλλων. Απόλαυσε τα θετικά αυτής της τόσο ξεχωριστής μέρας και πέρνα καλά.

Διαβάστε επίσης