Βάσω Λασκαράκη για την Πάτρα: «Πού ήταν οι παππούδες, οι φίλοι, οι δάσκαλοι; Δεν μπορεί μια ολόκληρη γειτονιά να μην είχε ακούσει κάτι»

Χείμαρρος ήταν η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Enjoy όταν αναφέρθηκε στον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Δεν μπορεί το 2022 μια ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα να μην ήταν αλέρτ. Να μην είχε ακούσει κάτι, να μην είχε κάνει μια ανώνυμη καταγγελία; Που ήταν οι παππούδες, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι δάσκαλοι, οι κοινωνικοί λειτουργεί, οι γιατροί; Δεν κατάλαβαν κάτι περίεργο; Σε μια κοινωνία όλοι μας έχουμε ρόλους, αρμοδιότητες, ευθύνες και διορθώνουμε τα κακώς κείμενα, όταν ένα ζευγάρι δεν μπορεί. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά στην τύχη τους, τότε έχει χαθεί η μπάλα. Στην Αγγλία υπάρχει ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού για όλες τις οικογένειες, ο οποίος ελέγχει όλα τα μέλη. Ποιος θα ξέφευγε, λοιπόν; Όταν υπάρχουν νόμοι που τηρούνται, λειτουργοί που κάνουν με επαγγελματισμό τη δουλειά τους, δεν θα έχουμε ούτε βιασμούς ούτε δολοφονίες» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης