Ζώδια Σήμερα 11/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των συνδέσεων του σπιτιού, της οικογένειας και της ψυχής σου έχεις την τάση να έλκεσαι από τον ήσυχο χρόνο, τη χαλάρωση και το οικείο περιβάλλον. Μπορεί να υπάρχουν πολλά οφέλη από δραστηριότητες που σε συνδέουν με τα συναισθήματά σου και με αυτούς που αγαπάς. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευτείς τη φαντασία σου, να εκτιμάς και να απολαμβάνεις τις απλές ανέσεις. Σημαντικές αναμνήσεις που αφορούν στις προσωπικές, ερωτικές σχέσεις σου μπορεί να σε μελαγχολήσουν.

Ταύρος
Είσαι σε καλή κατάσταση για συνδέσεις και μοίρασμα ιδεών και απόψεων σήμερα. Ενώ η προσοχή σου διαιρείται μπορείς να βρεις έμπνευση στις σχέσεις σου. Οι συζητήσεις είναι ζεστές ή νέες ιδέες και σχέδια μπορούν να σου δώσουν ενέργεια. Η διάθεσή σου για συνεργασία και η ευκολία με την οποία χειρίζεσαι τις κοινωνικές καταστάσεις σε κάνει να ξεχωρίζεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται ομαλά και σταθεροποιείται. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε βάζουν στη διαδικασία να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Οι σημερινές επιρροές σε ενθαρρύνουν να επικεντρωθείς και ίσως να δώσεις περισσότερη προσοχή στην υλική ή πρακτική πλευρά της ζωής σου. Η φροντίδα των εργασιακών σου υποχρεώσεων και των χρημάτων σου είναι σε μεγαλύτερη εστίαση. Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου για μια διαμονή δυο ημερών και είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό να πατάς τα πόδια σου στη γη. Αισθάνεσαι πολύ πιο ασφαλής σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Καρκίνος
Σήμερα η συναισθηματική σου ενέργεια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και ο ενθουσιασμός σου επίσης. Η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιό σου φέρνοντας τα συναισθήματα και τις συνδέσεις σε μεγαλύτερη εστίαση. Έχεις έντονη επιθυμία να αφήσεις τα πρόσφατα πνιγμένα συναισθήματα και ίσως να βρεις κάποιον τρόπο να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου. Μερικές πραγματικά φρέσκιες ιδέες σου στα εργασιακά θα αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμες. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ασφάλεια είτε μέσω των αγαπημένων σου προσώπων είτε μέσω του συντρόφου σου.

Λέων
Η μετακίνηση της Σελήνης τραβά την προσοχή σου στο παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανατρέξεις στα πρόσφατα γεγονότα και να ανακαλύψεις διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης περιοχών που έχουν χάσει την ελκυστικότητα τους ή δεν εξυπηρετούν πλέον έναν καλό σκοπό. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να μοιραστείς ανησυχίες, σκέψεις και επιθυμίες. Εάν είσαι μόνη, το παρελθόν και οι σκέψεις ή οι αναφορές του σε μελαγχολούν.

Παρθένος
Φίλοι και συνεργάτες σε εκτιμούν πολύ κι αυτή είναι μια χαλαρή μέρα για τις σχέσεις σου. Μπορεί και να δημιουργήσεις νέες που σε ωφελούν. Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα για πάνω από δυο μέρες και εναρμονίζεται με τον Ερμή σήμερα. Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν την ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά και ίσως δοθούν λύσεις. Απόλαυσε τις στιγμές που μπορείς με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, έχεις να περιμένεις πολλά το επόμενο διάστημα.

Ζυγός
Έχεις στοχευμένη σκέψη με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και είσαι έτοιμη να ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα που σου δημιουργούν πονοκέφαλο ή διλήμματα. Ωστόσο καλό θα ήταν να αφιερώσεις λίγο χρόνο για ξεκούραση ή και αδράνεια, καθώς το διάλειμμα μπορεί να τονώσει τη διάθεση σου και να τροφοδοτήσει ακόμη περισσότερο τα κίνητρα σου. Η συντροφιά του αγαπημένο σου σε ανακουφίζει και σε γαληνεύει. Εάν είσαι μόνη, πάρε τα πάνω σου και απόφυγε δυσάρεστες σκέψεις του παρελθόντος.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να απολαύσεις διαφορετικές προοπτικές. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της περιπέτειας σου ανεβάζοντας τη διάθεση σου. Το να μοιράζεσαι ένα όραμα, μια πεποίθηση ή μια ιδέα μπορεί να ανταμείβει και η παράκαμψη από τη συνηθισμένη ρουτίνα είναι συναισθηματικά αναζωογονητική. Είναι μια καλή μέρα για να συνδυάσεις τη λογική και τη δημιουργικότητα σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη.

Τοξότης
Η Σελήνη μεταβαίνει στον ηλιακό 8ο οίκο σου φέρνοντας έντονη εστίαση στον εσωτερικό κόσμο σου ή τις οικείες σχέσεις σου. Με τη σύνδεση Ερμή – Σελήνης μπορεί να διαπιστώσεις ότι τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σου είναι περισσότερο υποστηρικτικά απέναντι σου. Τα ένστικτα σου στα εργασιακά σε προφυλάσσουν αλλά σε οδηγούν και σε νέες κατευθύνσεις. Μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται και η σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, εκτόνωσε τον θυμό που σου προκαλούν οι εμπειρίες του παρελθόντος.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι καλές για συνεργασία και επικοινωνία και αισθάνεσαι ιδιαίτερα υποστηριζόμενη όσον αφορά στις ιδέες και τα ενδιαφέροντα σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια ισχυρή αίσθηση αμοιβαίας αρμονίας και μια γενική ώθηση στα συναισθήματα ειρήνης και ασφάλειας. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα των συνεργασιών σου κι αυτό εξυπηρετεί όχι μόνο τις επαγγελματικές σου υποθέσεις αλλά και τις συναισθηματικές.

Υδροχόος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και το να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου λειτουργεί υπέρ σου. Η επίλυση πρακτικών προβλημάτων ή η παρακολούθηση των λεπτομερειών έρχεται πιο φυσικά. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για ιδέες που σχετίζονται με τα οικονομικά και με θέματα ασφάλειας. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ευχάριστες εναλλαγές που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου.

Ιχθείς
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να βοηθήσουν στο ξεμπλοκάρισμα των εμποδίων σου. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της ευχαρίστησης και της αυτοέκφρασης για πάνω από δυο μέρες, ανακατεύοντας τις δημιουργικές ή ρομαντικές σου παρορμήσεις. Οι σχέσεις ευδοκιμούν με ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας σήμερα. Χρειάζεσαι μια αλλαγή τόσο σε νοητικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο, κάτι φρέσκο για να σκεφτείς ή να εστιάσεις στις προτεραιότητες σου.

Διαβάστε επίσης