Η συγκλονιστική ανάρτηση της Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Δημήτρη Κοντομηνά: «Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Έφυγε 30 κιλά στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης, μετά από δύο χρόνια νοσηλείας σε ιδιοτικό θεραπευτήριο.

Η παρουσιάστρια, η οποία βρέθηκε για αρκετά χρόνια στον Alpha, αποχαιρέτησε τον άλλοτε ισχυρό επιχειρηματία, με τον οποίο είχε και δεσμούς φιλίας με μια συγκλονιστική ανάρτηση.

«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ήταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του.

Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κόλακα… Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο», έγραψε στο instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε επίσης