Σεξ: Τι πρέπει να κάνεις για να κολλήσει μαζί σου!

Η σεξουαλική χημεία είναι βασικό συστατικό για ένα ζευγάρι καθώς μπορεί να τροφοδοτήσει μια σχέση και να την οδηγήσει σε  μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση.

Υπάρχουν όμως και οι στρεσογόνοι παράγοντες της καθημερινής ζωής και η έλλειψη χρόνου μπορεί να βλάψουν τη σεξουαλική ζωή οι και άνθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερη σεξουαλική χημεια.

Και κάπου εδω, θελω να σου πως πως τα νέα ειναι ευχάριστα. Γιατί υπάρχει τρόπος να αλλαξουν όλα!

1.Δώσε εντολή στον εγκέφαλό σου να μπει σε sex mode

Η εντολή που δίνεις στον εγκέφαλό σου, είναι «τώρα θα χαθώ στην ηδονή, τώρα θα το ευχαριστηθώ». Μέσα στην σαρωτική καθημερινότητα, έχουμε 10 λεπτά- τόσο διαρκεί η μέση διείσδυση- για να κάνουμε σεξ. Είναι ανεκτίμητο αυτό το δεκάλεπτο. Οπότε ο εγκέφαλός σου, το όργανο με το οποίο κάνουμε σεξ, πρέπει να είναι εστιασμένος στην ηδονή και μόνο.

2. Ασχολήσου με ολόκληρο το σώμα

Για να βοηθήσεις τον εγκέφαλό σου να χαλαρώσει και να έρθει σε σεξουαλική επιθυμία, συγκεντρώσου στα χάδια. Σκέψου πώς νιώθεις το παραμικρό χάδι του στο σώμα σου. Ολόκληρο το δέρμα μας είναι ερωτογενής ζώνη, μην εστιάζεις μόνο στα γεννητικά όργανα.

3. Κάνε ερωτικές σκέψεις

Ο εγκέφαλος είναι στο “τώρα” μόνο όταν κάνει ερωτικές σκέψεις: “πώς μου αρέσουν τα χείλη του, το μόριό του, πώς μου αρέσει αυτή η στάση, κ.λπ.”. Μόλις εμφανιστεί κάποιο άγχος επίδοσης το πρώτο που κάνει είναι να σταματήσει τα σήματα μορς που στέλνει μέσω σπονδυλικής στήλης στα γεννητικά όργανα Άρα δεν θα διεγείρεσαι.

4. Μίλα βρώμικα- αλλά δώσε και συναίσθημα

Το να μιλάς βρώμικα στο πρώτο σεξ είναι ΟΚ, σημαίνει ότι του διεγείρεις το πρώτο εγκεφαλικό σύστημα του έρωτα, εκείνο της λαγνείας, το οποίο ελέγχει η τεστοστερόνη, η “βρώμικη ορμόνη”. Αλλά στα πρώτα σεξ με έναν καινούριο εραστή, το δεύτερο εγκεφαλικό σύστημα, η ερωτική έλξη, θα καθορίσει περισσότερο την πορεία αυτής της σχέσης. Προτίμησε κάποια αισθησιακά λόγια που θα πέσουν απαλά στην καρδιά του όπως «Σε θέλω», «Τί είναι αγόρι μου», «Σε θέλω δικό μου» κλπ. Υπάρχει και το τρίτο εγκεφαλικό σύστημα του έρωτα, ο συντροφικός έρωτας, το οποίο θα ανοίξει λίγο αργότερα, με τη σχέση, αλλά υπάρχουν κόλπα να προσπαθήσεις να περάσεις εκεί και από το πρώτο σεξ. Μετά το σεξ κάν’ του μεγάλες, σφιχτές αγκαλιές, χάδια, φιλιά, στοργή, παιχνίδια.

5. Κοίτα τον στα μάτια

Τέλος, μην ξεχνάς να τον κοιτάς στα μάτια την ώρα του σεξ. Σύμφωνα με την ταντρική παράδοση, μετά από 4 λεπτά που βλέπεις κάποιον στα μάτια, βλέπεις την ψυχή του.

Διαβάστε επίσης