Δύσκολες ώρες για την Αντελίνα Βαρθακούρη: «Προσπαθώ να βρω παρηγοριά… μου λείπεις, μ’ ακούς; Πονάω μ’ ακούς, μ’ ακούς;;»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν τον τετράποδο φίλο τους.

Ο Μέλος, όπως ήταν το όνομα του, ήταν κομμάτι της οικογένειάς τους για 20 χρόνια και του είχαν τεράστια αδυναμία.

Με ένα βίντεο και ένα μακροσκελές κείμενο η Αντελίνα Βαρθακούρη μας ενημέρωσε μέσα από το Instagram για τις δύσκολες ώρες που περνάει, αποχαιρετώντας τον μικρό τους φίλο.

«9/3/2022 η χειρότερη και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου. Ψάχνω να βρω δύναμη να γράψω και τα δάκρυα μου με έχουν πνίξει.
Ένας πόνος τόσο μεγάλος που σκίζει την καρδιά μου σε 1000 κομμάτια. Ο Μελάκος μας, ο γιος μας, το πρώτο μας παιδάκι γιατί αυτό ήταν, η πιο φωτεινή ψυχή που με γνώρισε μαθήτρια, με μεγάλωσε, με πάντρεψε και μεγάλωσε και τις κόρες μας έφυγε χθες για έναν καλύτερο και ειρηνικό τόπο.

Το αγοράκι μου, το Μελέρι μου, η ζωή μου έφτασε 20 ετών. 20 χρόνια που μας έδειξες αγάπη, στοργή και νοιάξιμο άνευ όρων. Προσπαθώ να βρω παρηγοριά και δεν βρίσκω πουθενά Μέλο μου… μου λείπεις, μ’ ακούς; Πονάω μ’ ακούς, δεν αντέχω στη σκέψη ότι δεν θα σε ξαναδώ, μ’ ακούς;; Αλλά τι λέω; Τι λέω; Εσύ είσαι φως που θα φωτίζεις πάντα το δρόμο μας, είσαι αγάπη φωλιασμένη στην καρδιά μας και χθες κλείνοντας τα ματάκια σου μας άφησες πίσω τεράστια κληρονομιά αγάπης, μιας απέραντης αγάπης που μας βρήκε όλους αγκαλιά να πονάμε αφόρητα για σένα.

Σ’ ευχαριστώ για όλα, το επίμονο βλέμμα σου χθες μου τα είπε όλα, συγχώρησε με και τρέξε, γέλα, πρόσεχε μας από εκεί ψηλά κι έλα να με βρίσκεις στα όνειρά μου να μπορώ κι εγώ να δαμάζω για λίγο τον πόνο μου. Μας έμαθες τόσα πολλά… Σ’ αγαπώ απέραντα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, ζεις στην ψυχή μου, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα…καλή αντάμωση!» έγραψε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης