Ζώδια Σήμερα 4/3 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο ζωντανεύοντας τον συναισθηματικό κόσμο σου. Κοιτάς μπροστά και προχωράς. Ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής κάτι που μπορεί να χρησιμεύσει ως φανταστικό κίνητρο για να κάνεις τις βελτιώσεις στη ζωή σου. Θέλεις να συνάψεις ειρήνη με το παρελθόν και να ζήσεις μια ζωή πιο ενδυναμωτική συναισθηματικά. Ο δυναμισμός σου στα εργασιακά σε βοηθά να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Το συναίσθημα παίζει πρωταρχικό ρόλο.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα μπορεί να είναι σωστό. Ωστόσο ο Ήλιος και ο Δίας κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στον κοινωνικό σου τομέα δείχνοντας μια γενικά ικανοποιητική στιγμή για ευχάριστη επαφή με τους άλλους. Μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος βαθύτερης σύνδεσης με την προσωπική πίστη σου σε σχέδια και στόχους ευτυχίας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δεξιότητές σου. Η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σου δίνει νόημα και ενδιαφέρον στη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ευκαιριών για να προωθήσεις τους στόχους σου και η πίστη στον εαυτό σου βοηθά στην απόδοσή σου. Σήμερα και αύριο λαμβάνεις μια ώθηση προς τους στόχους σου ή θα μπορούσες να αφυπνιστείς σε μια συγκεκριμένη φιλοδοξία ή έναν μακροπρόθεσμο σκοπό. Η ευκαιρία για επέκταση στα επαγγελματικά ή για την προσωπική σου ανάπτυξη μπορεί να προκύψει καθώς ο Ήλιος και ο Δίας κατευθύνονται προς μια ευθυγράμμιση στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος, διεγείροντας την επιθυμία να βελτιωθείς και να διαπρέψεις.

Καρκίνος
Είσαι σε καλή φάση για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και αυτό βρίσκεται στο απόλυτο επίκεντρο σου. Ο Ήλιος πρόκειται να ευθυγραμμιστεί με τον Δία ρίχνοντας το φως του στα οφέλη και διεγείρει την επιθυμία σου να κάνεις και να μάθεις περισσότερα. Αυτή η διέλευση μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, ωστόσο είναι καλύτερο να αποφύγεις τις μεγάλες δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον καθώς προκύπτουν αλλαγές και νέες γνωριμίες.

Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον πνευματικό σου τομέα διεγείροντας την επιθυμία σου να μάθεις, να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Ο Ήλιος οδεύει προς μια ευθυγράμμιση με τον Δία ξυπνώντας την ανάγκη για μια νέα προσέγγιση στην οικεία ζωή. Διεγείρει επίσης τα συναισθήματα ενδυνάμωσης και σύνδεσης. Ωστόσο σήμερα απόφυγε τις υπερβολές τόσο σε ενέργειες που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη όσο και την πορεία της συναισθηματικής, ερωτικής σου ζωής.

Παρθένος
Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου τείνει να λάμπει όταν βρίσκεσαι με συνεργάτες κι εκείνοι από την πλευρά τους σου ζητούν συμβουλές ή στήριξη. Είτε το γνωρίζεις είτε όχι, προσελκύεις ανθρώπους και καταστάσεις που ωφελούν την προσωπική σου ανάπτυξη. Σήμερα είναι καλή η μέρα για να κάνεις μια πιο ουσιαστική προσέγγιση των στόχων σου. Επιδίωξε να αντιμετωπίσεις και να καλύψεις οποιαδήποτε ανάγκη του ερωτικού σου συντρόφου. Εάν είσαι μόνη, μην προσπερνάς ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ζυγός
Ο Ήλιος και ο Δίας οδεύουν προς μια ευθυγράμμιση και η αυξημένη αισιοδοξία και η ελπίδα μπορεί να είναι ισχυροί θεραπευτές. Είναι μια εποχή πολλών ιδεών για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και υγεία ή για να εντείνεις τις επαγγελματικές σου προσπάθειες. Βρίσκεις περισσότερο νόημα και ικανοποίηση στη δουλειά σου από το να βοηθάς ή να εξυπηρετείς τους άλλους. Η ευγένεια οδηγεί σε συναισθηματική πληρότητα και αποκατάσταση των σχέσεων σου -παλιών ή νέων.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας, της υγείας και των καθηκόντων σου, ενθαρρύνοντας το ενδιαφέρον σου να φτιάξεις τη ζωή σου. Ωστόσο ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία στον ηλιακό σου οίκο, αυτόν της χαράς και της δημιουργικότητας. Νιώθεις αισιόδοξη σε θέματα που αφορούν στην εξέλιξη της καριέρας και του συναισθήματος. Νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν και σε ενθουσιάζουν.

Τοξότης
Σήμερα πιθανά να νιώσεις έντονα την επιθυμία να βελτιώσεις την οικιακή σου ζωή με τον Ήλιο και τον Δία να ευθυγραμμίζονται. Αυτή η διέλευση φέρνει νέα κίνητρα για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου ή να αναβαθμίσεις τις συνθήκες διαβίωσής σας. Ό,τι κι αν επιδιώκεις στα εργασιακά βάζεις την καρδιά και την ψυχή σου σε αυτό για αυτό και τα καταφέρνεις. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, δώσε χώρο και φροντίδα στον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται στον τομέα των επικοινωνιών σου παρέχοντάς σου μια ενεργειακή ώθηση για τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου, τις σπουδές και τις διασυνδέσεις. Ο Ήλιος αναδεικνύει την περιέργεια και την επιθυμία σου να μάθεις, να διδάξεις και να μοιραστείς. Είναι μια καλή στιγμή για να λάβεις μια πληροφορία που θα σε ανακατευθύνει θετικά. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και είσαι έτοιμη για νέες προκλήσεις τόσο στα εργασιακά όσο και στα συναισθηματικά.

Υδροχόος
Εστιάζεις στο να δημιουργήσεις τους πόρος σου και να αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται και μπορεί να νιώσεις νέα κίνητρα για να ξεπεράσεις εμπόδια. Είναι μια καλή στιγμή για έναν απολογισμό για το που βρίσκεσαι επιχειρηματικά και οικονομικά. Είσαι γενναιόδωρη απέναντι σε αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου κι έτσι δίνεις και παίρνεις συναισθηματικά. Εάν είσαι μόνη, μέσα από το οικείο ή εργασιακό σου περιβάλλον φαίνεται να προκύπτει μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ιχθείς
Η Σελήνη στον τομέα των πόρων σου όλη τη μέρα δείχνει μια λύση σε ένα πρακτικό θέμα. Ο Ήλιος που ευθυγραμμίζεται με τον Δία ενισχύει την αυτοπεποίθηση και το πνεύμα σου. Με αυτήν τη διέλευση δημιουργείς τις ευκαιρίες έχοντας περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου. Οι ιδέες για μελλοντικά σχέδια μπορεί τώρα να είναι χρυσές για αυτό μην τις αντιμετωπίζεις επιπόλαια. Πάρε τον έλεγχο της συναισθηματικής σου ζωής στα χέρια σου.

Διαβάστε επίσης