Μαίρη Συνατσάκη για Αλέξη Κούγια: “Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι αυτός, με ζουρλαίνει”

Η  Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε μέσω Instagram κατά του διάσημου δικηγόρου και προέβη σε διάφορους χαρακτηρισμούς! Θέλησε να πάρει θέση στις νέες δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου.

Το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών κατήγγειλε τον Αλέξη Κούγια για κακοποιητικό, ακραίο ρατσιστικό και τρανσφοβικό λόγο. Ενώ εκείνος από την πλευρά του αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η λέξη διεμφυλικός; Δεν το γνωρίζω και δεν γνωρίζω αν υπάρχει και αυτό το σωματείο».

H γνωστή influencer μέσα από τα στορις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να πάρει θέση για τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή «Πρωινό».

Όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε τα στοιχεία της διεύθυνσης του σωματείου, ότι βρίσκεται στη Λ. Συγγρού, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Αυτό το σωματείο πού αλλού θα μπορούσε να εδρεύει; Στη Συγγρού θα μπορούσε να εδρεύει. Μου είναι αδιάφορη η γνώμη κάποιων που δεν είναι στο περιβάλλον μου και δεν ασκούν επιρροή στον τρόπο που εγώ κάνω τη δουλειά μου σχεδόν 50 χρόνια. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα».

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο έγραψε: “Το ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Κούγιας με ζουρλαίνει”.

Διαβάστε επίσης