Πώς να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή

Πολλοί από εμάς θέλουμε να διατηρήσουμε τη φλόγα του έρωτα ζωντανή, αλλά δεν είμαστε όλοι πρόθυμοι να προσπαθήσουμε γι’ αυτό, ειδικά όταν σκεφτόμαστε ότι αυτό απαιτεί να αφήσουμε κάτι άλλο για να τα καταφέρουμε.

Κι όμως, οι ειδικοί λένε ότι χρειάζονται μόλις 60″ για να γίνει μια σχέση καλύτερη. Μάλιστα, στοιχεία όπως ο ρομαντισμός, η φιλία, η αφοσίωση και η συναισθηματική εγγύτητα, δεν χρειάζονται πομπώδεις και μεγάλες χειρονομίες για να «ανθίσουν» σε έναν δεσμό.

Στείλτε ένα μήνυμα αγάπης

«Σε σκέφτομαι και μου λείπεις» ή «Ανυπομονώ για την ώρα που θα σε δω». Δεν χρειάζεται να υπεισέλθετε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν χάνετε χρόνο και κάνετε το ταίρι σας χαρούμενο.

Αφήστε ένα post-it στο ψυγείο ή τον καθρέπτη

Με ένα γλυκό μήνυμα γραμμένο πάνω του. Τι πιο όμορφο για να βρει ξαφνικά μπροστά του το ταίρι σας; Μπορείτε επίσης να το αφήσετε στην τσέπη του παλτού ή του παντελονιού του. Πάλι δεν θα το περιμένει, πάλι θα χαρεί πολύ.

Μοιραστείτε μια όμορφη ανάμνηση

Είτε στέλνοντας μια φωτογραφία είτε συζητώντας τη από κοντά, την ώρα που πίνετε τον καφέ σας ή χαλαρώνετε στον καναπέ.

Κάντε μια αγκαλιά

Αναπάντεχη! Την ώρα που δουλεύει από το σπίτι ή κάθεται στον καναπέ. Θα εκπλαγεί και θα χαρεί.

Κάντε δουλειές του σπιτιού

Όχι, δεν εννοούμε να καθαρίσετε όλο το σπίτι τους ούτε να το κάνετε κάθε μέρα. Απλώς, όταν δείτε πως η σύντροφος ή ο σύντροφος είναι κουρασμένοι και έχουν αφήσει λίγα πιάτα στον νεροχύτη, για παράδειγμα, μπορείτε να τα πλύνετε για να δείξετε την αγάπη σας. Θα το εκτιμήσουν.

Ευχαριστείτε τους για κάτι όμορφο που έκαναν πρόσφατα

Έβαλαν βενζίνη στο αυτοκίνητο; Καθάρισαν το μπάνιο; Ετοίμασαν ένα όμορφο δείπνο; Όποια κι αν ήταν η όμορφη πράξη που έκαναν, δείξτε πως το εκτιμήσατε.

Οργανώστε ένα ραντεβού

Και ζητήστε τους να έρθουν. Είτε μέσω μηνύματος είτε από κοντά, η πρόσκληση σε ένα επίσημο ραντεβού είναι κάτι που όλοι εκτιμούν.

Φορέστε κάτι που σας έκαναν δώρο

Ένα κόσμημα, ένα ρούχο, ένα αξεσουάρ και πείτε τους πόσο σας αρέσει.

Ρωτήστε αν υπάρχει κάτι καινούριο που θα ήθελαν να δοκιμάσετε στην κρεβατοκάμαρα

Τα ζευγάρια, συνήθως, νιώθουν μια συστολή γύρω από τις συζητήσεις που αφορούν στη σεξουαλική ζωή. Κάντε το πρώτο βήμα και μπορεί να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Πείτε κάτι όμορφο

Κάντε ένα κοπλιμέντο για την εμφάνιση ή ακόμα καλύτερα για μια επιτυχία στη δουλειά. Μπορεί να γίνει το πρωί, το μεσημέρι ή το βράδυ. Όποια στιγμή κι αν επιλέξετε, μια καλή κουβέντα είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Διαβάστε επίσης