Η δημόσια έκκληση της Ρουσλάνα για την εισβολή στην Ουκρανία – Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει

Όλα τα βλέμματα του πλανήτη, είναι στραμμένα στην Ουκρανία μετά τη Ρωσική εισβολή, με τον κόσμο να εγκαταλείψει τα σπίτια του για να κρυφτεί σε υπόγεια και καταφύγια.

Η Ρουσλάνα που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη Eurovision, όπου το 2004 κέρδισε την πρώτη θέση, κάνει δημόσια έκκληση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Η τραγουδίστρια ζητάει από τους followers της να στέλνουν πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές προκειμένου να τους βοηθήσουν. Μεταξύ άλλων, ζητάει από τους συμπατριώτες της να μείνουν ενωμένοι και αγαπημένοι αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Πρέπει να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να συνειδητοποιήσουμε ότι ο πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας έχει ξεκινήσει. Ξέρω σίγουρα ότι ο κόσμος θα σταθεί ενωμένος για την Ουκρανία. Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια για να διασφαλίσουμε ότι ο σύγχρονος κόσμος θα επιλέξει την Ουκρανία ως μια χώρα που έχει υποφέρει από το ρωσικό καθεστώς για αιώνες. Ο κόσμος μας νιώθει και θα μας βοηθήσει. Όλοι θα δράσουν για να σταματήσει ο πόλεμος» έγραψε στην ανάρτησή της η Ρουσλάνα και συνέχισε:

«Τώρα το πιο σημαντικό είναι να γνωρίζουμε τις ξεκάθαρες ενέργειες της εδαφικής τοπικής άμυνας! Τώρα συλλέγω πληροφορίες – πώς να ενεργήσω και θα δημοσιεύσω εδώ! Φίλοι, γράψτε ιδιωτικά ή εδώ! Χρειάζονται αξιόπιστες πληροφορίες! Είναι πολύτιμος χρόνος γιατί υπάρχει σύνδεση. Όταν υπήρχαν οι πιο επικίνδυνες ενέργειες κατά τη διάρκεια του Μαϊντάν, το μόνο πράγμα που μας βοήθησε να σωθούμε ήταν η συντονισμένη δράση, η σαφής κατανομή των ευθυνών και το πιο σημαντικό, η λήψη πληροφοριών από επίσημες πηγές ή αυτόπτες μάρτυρες.
Το κύριο πράγμα είναι η εσωτερική γαλήνη χωρίς συναισθήματα και πανικό. Δόξα στην Ουκρανία!
Κύριε, άκουσε και δέξου τις προσευχές μου για την Ουκρανία, ειρήνη και γαλήνη»

Διαβάστε επίσης