Meghan Markle: Το διάσημο Armani φόρεμά της θα εκτεθεί στο Μουσείο Μόδας Bath

Το φόρεμα του Giorgio Armani που φόρεσε η Meghan Markle στη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey, εκτίθεται στο βρετανικό Μουσείο Μόδας, καθώς τιτλοφορήθηκε “Φόρεμα της Χρονιάς” για το 2021.

Το “Long Triple Silk Georgette Dress”, αξίας 4.600 δολαρίων με τα κεντημένα λουλούδια, είναι από την Cruise συλλογή του οίκου για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 και είναι ακόμη διαθέσιμο προς αγορά.

Το βρετανικό Μουσείο Μόδας στο Bath, ανακοίνωσε: «Είναι γνωστό ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χρησιμοποιούν το ντύσιμό τους για να στείλουν ένα μήνυμα. H Δούκισσα του Sussex, επέλεξε ένα φόρεμα με το λουλούδι του λωτού λόγω του συμβολισμού του, που έχει να κάνει με την αναγέννηση, την πνευματική φώτιση και την ικανότητα να ανθίζει ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Σε μία από τις μεγαλύτερες, βασιλικές συνεντεύξεις, η Δούκισσα του Sussex, υποστήριξε ότι η βασιλική οικογένεια της φέρθηκε ρατσιστικά, με το φόβο να μην έχει το παιδί της σκουρόχρωμο δέρμα.

Τη συγκεκριμένη συνέντευξη της Meghan Markle, είδαν πάνω από 60 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και ήταν μια από τις καθοριστικές στιγμές της εποχής, με προβολές σε πάνω από 70 χώρες.

Διαβάστε επίσης