Αλίκη Κατσαβού: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Κώστα Βουτσά

Στις 26 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

«Ολα είναι εντάξει εδώ Κώστα…

Ο Φοίβος έχει φίλους που τον αγαπούν κι όλοι λένε ότι σου μοιάζει. Έμαθα γιατί θέλει να ερχόμαστε στο μνήμα… Θέλει να σου μιλήσει λέει. Του είπα ότι δεν μπορεί έτσι όπως το εννοεί, αλλά δεν με πίστεψε και θα ξαναρθουμε. Θα βρει κι εκείνος τον τρόπο. Είμαι σίγουρη
Όπως εγώ, που σου μιλάω πριν βγω στη σκηνή. Με ακούς; Σου ψυθιριζω “βγαίνω στο φως” κι είμαι σίγουρη ότι στέκεις εκεί στην κουίντα και περιμένεις ατάκα για να βγεις.
Κανείς δεν σε έχει ξεχάσει. Κάθε μέρα με σταματούν στο δρόμο για να μου πουν πόσο σε αγαπούν και η τηλεόραση παίζει πάντα τις ταινίες σου.
Είσαι εδώ. Ηχούν τα λόγια σου στ’ αφτιά του μυαλού μου, για όλα και κυρίως για το μεγάλωμα του παιδιού μας που γνωρίζει ήδη, γιατί το λέει με περηφάνια, πόσο σπουδαιος είσαι. Σαν περάσουν τα χρόνια θα το νοιώσει ακόμα πιο πολύ πόσο μας αγάπησες και πόσα μας χάρισες.
Λιγο-λίγο προσπαθώ να συνηθίσω την απουσία σου και σχεδόν τα καταφέρνω να με ξεγελάσω ότι μπορώ.
Είσαι μέσα μας για πάντα. Ώσπου να γίνουμε αστερόσκονη κι εμείς και να σε συναντήσουμε ξανά.
Ολα είναι εντάξει εδώ Κώστα μου… αν μπορούσα μόνο να σου δώσω ένα φιλί ακόμα…»
, έγραψε η Αλίκη Κατσαβού.

Διαβάστε επίσης