Ζώδια Σήμερα 18/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι στο να βλέπεις τα πράγματα σε τάξη. Ακόμα κι έτσι ο Ήλιος μετακινείται στον αντίθετο οίκο του ηλιακού σου χάρτη για έναν μήνα, ενθαρρύνοντάς σε να αφιερώσεις περισσότερο ποιοτικό χρόνο για ξεκούραση και προβληματισμό. Ενισχυμένη από την παρουσία του Δία στον ηλιακό 12ο οίκο σου υποστηρίζεις περισσότερο τους άλλους έστω κι αν χρειαστεί να στερηθείς προσωπικό χρόνο. Η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται από τις δικές σου κινήσεις και αποφάσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά ένα μεγάλο μέρος της ημέρας στον αισθηματικό και ψυχαγωγικό σου τομέα ενθαρρύνοντάς σε να διασκεδάσεις. Ο Ήλιος κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μια διαμονή ενός μήνα και επιθυμείς μεγαλύτερη επαφή με φίλους, ομάδες, δίκτυα. Ωστόσο μέχρι τις 20/3 μπορείς να κάνεις περισσότερες συνεργασίες οι οποίες αποδίδουν. Αυτό το διάστημα η σχέση με τον αγαπημένο σου ξεφεύγει από τη μονοτονία της καθημερινότητας. Αν είσαι μόνη, η κοινωνική σου ζωή φέρνει ευκαιρίες.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του από τον 10ο οίκο σου ενθαρρύνοντάς σε να έρθεις σε επαφή με τους μεγαλύτερους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου αυτό που κάνεις και επιδιώκεις βρίσκεται στο επίκεντρο. Νέες ευθύνες είναι πιθανές ή μπορεί να αισθάνεσαι πιο φιλόδοξη και συγκεντρωμένη στην επίτευξη και στον καθορισμό στόχων. Μπορείς να ηγηθείς, να διαχειριστείς και να συμβουλεύσεις. Ο έρωτας περνά σε δεύτερο πλάνο.

Καρκίνος
Ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της περιπέτειας και του πνεύματός σου σήμερα. Αυτός ο κύκλος είναι εξαιρετικός για ζωηρές, αυθόρμητες δραστηριότητες καθώς και για δραστηριότητες που σε βοηθούν να προωθήσεις, να μοιραστείς, να μάθεις, να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις. Η απομάκρυνση από τη ρουτίνα από καιρό σε καιρό είναι σημαντική για να έχεις μια ευρύτερη εικόνα. Αγκαλιάζεις νέους τρόπους να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα, καθώς έχεις κουραστεί από βαρετούς κανόνες, ρουτίνες και πληροφορίες. Νέες επίσης δραστηριότητες ενισχύουν τη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα την επίσκεψή του στον τομέα της οικειότητάς σου ενθαρρύνοντας μια εστίαση προς τα μέσα, ενώ διέρχεται σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 20/3. Είναι μια εποχή του χρόνου που η μεταμόρφωσή σου μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο καθώς επιδιώκεις να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής με τον εαυτό σου και σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα συνεργασίας του ηλιακού σου χάρτη και αυτός ο κύκλος φέρνει στο προσκήνιο συνεργασίες και στενές φιλίες έως τις 20/3. Μέσα από τους άλλους βλέπεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου πιο καθαρά. Νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια που τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους και στο πόσο εύκολο είναι να βρεις την αρμονία στο προσωπικό σου περιβάλλον. Είναι μια ισχυρή περίοδος είτε για την έναρξη μιας νέας συνεργασίας, είτε για τη βελτίωση μιας υπάρχουσας. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα.

Ζυγός
Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και μέχρι τις 20/3 είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη με το να θέλεις να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Είσαι ιδιαίτερα καλή στο να προσαρμόζεσαι στις περιστάσεις και να κάνεις μικρές αλλαγές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σου να μπουν σε έναν καλύτερο δρόμο. Μετρίασε ωστόσο σήμερα την τάση σου να εκνευρίζεσαι και να ανησυχείς ή να σκέφτεσαι υπερβολικά.

Σκορπιός
Ο Ήλιος ξεκινά την επίσκεψή του στον ηλιακό 5ο οίκο σου και αυτός είναι ένας εκφραστικός και δημιουργικός κύκλος ενός μήνα που σε ενθαρρύνει να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στο να εκφράσεις τα ταλέντα, τις ικανότητές σου και τα συναισθήματά σου πιο φυσικά. Μια ισχυρή παρόρμηση είναι μαζί σου για να δημιουργήσεις και να δείξεις στους άλλους τί μπορείς να κάνεις. Αυτή η διέλευση τονώνει διακριτικά τις πιο παιχνιδιάρικες, εξωστρεφείς ιδιότητές σου. Ανανέωσε και φρεσκάρισε την συναισθηματική και ερωτική σου ζωή σου.

Τοξότης
Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και έχεις περισσότερη υπερηφάνεια και ενδιαφέρον για την οικογενειακή ζωή ή τους στενότερους δεσμούς σου τώρα και τις επόμενες εβδομάδες. Από πολλές απόψεις αυτή είναι μια στιγμή για pampering σε ψυχολογικό επίπεδο. Δεν είναι ο πιο περιπετειώδης κύκλος στο ταξίδι του Ήλιου, αλλά είναι μια πολύτιμη περίοδος για να αποκτήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς και να επενδύσεις ενέργεια στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος μεταβαίνει στον τομέα των επικοινωνιών σου και είναι πιθανό να ξεκινήσει μια πολυάσχολη περίοδος του έτους που θέλεις να βελτιώσεις το προσωπικό σου περιβάλλον, τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Μπορεί να αντιμετωπίζεις θέματα σπουδών ή ενδιαφέροντος όχι μόνο ως τρόπους για να διευρύνεις τις γνώσεις σου, αλλά και σαν ένα μέσο για να προσδιορίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η συναισθηματική σου ζωή και οι νέες ευκαιρίες σε ενθουσιάζουν.

Υδροχόος
Ο Ήλιος αποχωρεί από το ζώδιό σου και εισέρχεται στον πρακτικό 2ο οίκο σου, ενθαρρύνοντας μια πιο άνετη προσέγγιση της ζωής σου. Μέχρι τις 20/3 βάλε στόχο να εκμεταλλευτείς την ενέργεια για να εστιάσεις στο να είσαι πιο συναισθηματικά παρούσα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Αξιοποίησε στο έπακρο τα ταλέντα σου στα εργασιακά και διεκδίκησε τους στόχους σου που θα φέρουν και οικονομική βελτίωση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

Ιχθείς
Ο Ήλιος ξεκινά σήμερα την επίσκεψή του στο ζώδιό σου και με τον κύκλο που ακολουθεί νιώθεις πιο υπεύθυνη και πιο ικανή. Αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στην εικόνα που προβάλλεις, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να το κάνεις. Πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου και διεκδίκησε δυναμικά τους στόχους σου. Η εξωστρέφειά σου σε φέρνει όλο και περισσότερο στο επίκεντρο και ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή.

Διαβάστε επίσης