Ζώδια Σήμερα 14/2 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ξεκινάς αισιόδοξα τη μέρα σου καθώς το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου σε γεμίζει ενέργεια και σε βοηθά στην προσωπική σου εξέλιξη. Επιδιώκεις να εργαστείς σε ομαδικά σχέδια και να δώσεις πρωτοποριακές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν ή εμποδίζουν την εξέλιξή σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται κι έτσι δεν αισθάνεσαι καθόλου μόνη σήμερα που είναι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είσαι έτοιμη να κάνεις εξομολογήσεις στον αγαπημένο σου και να περάσεις ιδανικά τη βραδιά.

Ταύρος
Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, καθώς το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει πιο διεκδικητική με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Έντονη κινητικότητα υπάρχει στα εργασιακά και εξελίξεις που αν τις επεξεργαστείς σωστά θα διαπιστώσεις πως ευνοούν τα σχέδιά σου. Σήμερα πάρε πρωτοβουλίες και εντυπωσίασε ή ξάφνιασε τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ο Άγιος Βαλεντίνος σε κάνει πιο διεκδικητική με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μπορείς να το κατακτήσεις.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου Ερμής περνά στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου και η δυνατότητα της επικοινωνίας σου βελτιώνεται σημαντικά. Έτσι μπορείς ευκολότερα να κατακτήσεις τους στόχους σου και να προωθήσεις θέματα καριέρας. Η μέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να εκφράσεις έντονα συναισθήματα στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μην σε πιάνει το παράπονο και μην απογοητεύεσαι. Φλέρταρε και διασκέδασε τη μέρα με φίλους.

Καρκίνος
Με τον Ερμή να περνά σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου έχεις την ανάγκη να εξετάσεις βαθύτερα τις ανάγκες σου. Η δυσπιστία σου απέναντι στους άλλους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και να προκαλέσει ένταση στα εργασιακά. Εμπιστεύσου τις δικές σου ικανότητες και κυρίως το ένστικτό σου. Προετοίμασε μια έκπληξη στον αγαπημένο σου καθώς το απαιτεί η μέρα και εξομολογήσου του τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, δεν χρειάζεται να μελαγχολείς. Μπορείς να φλερτάρεις και να απολαύσεις τη μέρα εξίσου όμορφα.

Λέων
Ο Ερμής από τη νέα του θέση φέρνει τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου στο επίκεντρο. Είσαι εξαιρετικά παραγωγική στα εργασιακά και έχεις την ανάγκη να μοιραστείς ιδέες και σχέδια με τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Μιας και φημίζεσαι για τη γενναιοδωρία σου σήμερα που επιβάλλεται, κάνε ένα όμορφο δώρο στον αγαπημένο σου υπενθυμίζοντάς του το πόσο σημαντικός είναι για σένα. Εάν είσαι μόνη, η μέρα κρύβει τις εκπλήξεις της που μπορεί να προέρχονται και από το παρελθόν.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σου Ερμής σήμερα περνά στο ζώδιο του Υδροχόου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σου. Η φορτωμένη μέρα σου στα εργασιακά χρειάζεται περισσότερη οργάνωση. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου επιβάλλεται να βάλεις τους προβληματισμούς σου στην άκρη και να χρωματίσεις τη μέρα. Εάν είσαι μόνη, σκέψου αισιόδοξα και μην επιτρέψεις στον Άγιο Βαλεντίνο να σου χαλάσει τη διάθεση.

Ζυγός
Με τον Ερμή από σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου νιώθεις πιο αισιόδοξη και δημιουργική. Αντιμετωπίζεις τις εργασιακές υποθέσεις σου με περισσότερο δυναμισμό και η κοινωνικότητά σου φέρνει νέες ευκαιρίες ή προκλήσεις. Έχεις αποφασίσει να δώσεις μια διαφορετική χροιά και χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και σήμερα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις. Εάν είσαι μόνη, δώσε έμφαση στο φλερτ και μην σκέφτεσαι το παρελθόν.

Σκορπιός
Ο Ερμής σήμερα περνά στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού κι έτσι το επόμενο διάστημα μπορείς να δώσεις λύσεις και να ασχοληθείς με καταστάσεις που το προηγούμενο διάστημα είχες αμελήσει. Λειτούργησε με προγραμματισμό και λογική στα εργασιακά και απόφυγε τις δεσμεύσεις και συζητήσεις. Απολαμβάνεις τη γιορτή της αγάπης με τον αγαπημένο σου, μιας και το πάθος σήμερα αυξάνεται. Αν είσαι μόνη, μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και κάνεις προσεγγίσεις σε άτομο που δεν πρέπει.

Τοξότης
Ο Ερμής επισκέπτεται τον τομέα της επικοινωνίας, της προσαρμοστικότητας και της λογική σου, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σου και όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου χρησιμοποίησε το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο και διαπραγματεύσου νέες εργασιακές προτάσεις και συνθήκες. Η μέρα απαιτεί συναίσθημα και πάθος για αυτό φρόντισε να εξασφαλίσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα για τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, ο δικός σου Βαλεντίνος δεν θα αργήσει να φανεί για αυτό μην απογοητεύεσαι.

Αιγόκερος
Ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα των οικονομικών ή της ακίνητης περιουσίας σου για αυτό μπορείς να λύσεις θέματα, να βελτιώσεις ή και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η πρακτικότητα και η λογική σου διευκολύνουν τη μέρα σου στα εργασιακά. Πρόσεξε και μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να διευθετήσεις. Η μέρα των ερωτευμένων απαιτεί ρομαντισμό, εξομολογήσεις και πάθος για αυτό φρόντισε να τα εξασφαλίσεις στον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να δεχτείς μια έκπληξη που προέρχεται από το παρελθόν.

Υδροχόος
Ο λόγος σου γίνεται πιο άμεσος και πιο σαφής με τον Ερμή να επιστρέφει στο δικό σου ζώδιο. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου ανεβαίνουν όμως μπορείς να ανταπεξέλθεις με περισσότερη άνεση. Γίνε πιο παρατηρητική στα εργασιακά και μην χάνεις ευκαιρίες. Έχεις πρωτότυπες ιδέες για να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σας. Αν είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως το επόμενο διάστημα ένα καινούριο πρόσωπο θα μπει δυναμικά στη ζωή σου.

Ιχθείς
Ο Ερμής από τη νέα του θέση, σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια ή μυστικοπάθεια αυτό το διάστημα. Επίσης θέλεις να σκάψεις πιο βαθιά μέσα σου, να ασχοληθείς και να διακρίνεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Αποδίδεις εξαιρετικά στα εργασιακά και λαμβάνεις ερεθίσματα για αλλαγές και βελτιώσεις. Διαθέτεις έμφυτα τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα και δεν υπάρχει ιδανικότερη μέρα για να τα δείξεις όλα αυτά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, η μέρα ίσως να σε οδηγήσει στην αναπόληση του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης