Απέκτησε ζουμερά χείλη, σε 5 μόλις βήματα

Τα trends στην ομορφιά αλλάζουν διαρκώς και η τάση τα τελευταία χρόνια είναι αναμφισβήτητα τα μεγάλα, ζουμερά χείλη. Από την Angelina Jolie μέχρι την Kylie Jenner, οι περισσότερες επώνυμες, τονίζουν τα χείλη τους.

Εμείς βρήκαμε τον τρόπο, να πετύχεις το look με τη βοήθεια του μακιγιάζ, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω 6 απλά βήματα.

Απολέπιση: Τα ξηρά, σκασμένα χείλη αντανακλούν λιγότερο φως και αυτό τα κάνει να φαίνονται μικρότερα. Η απολέπιση θα τους χαρίσει απαλότητα, λεία υφή και θα τονώσει την κυκλοφορία αίματος στην περιοχή. Χρησιμοποίησε ένα DIY scrub με ζάχαρη και ελαιόλαδο ή εκείνο που προτείνει η Courtney Kardashian με λάδι καρύδας, ζάχαρη και μέλι.

Ενυδάτωση: Φρόντισε να πίνεις αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας για να μην αφυδατώνεται το σώμα σου άρα και τα χείλη σου και μην παραλείπεις να περιποιείσαι τα χείλη σου με ένα balm.

Βάση: Άπλωσε λίγο κονσίλερ από το κέντρο των χειλιών προς τις άκρες για να δημιουργήσεις τη σωστή σταθερή βάση αλλά και το εφέ της μεγαλύτερης επιφάνειας.

Περίγραμμα: Με ένα μολύβι δημιούργησε το περίγραμμα φροντίζοντας η γραμμή να ξεπεράσει ελάχιστα το πραγματικό όριο των χειλιών σου. Έτσι το κραγιόν θα παραμείνει σταθερό για ώρες και τα χείλη σου θα φαίνονται μεγαλύτερα. Χρειάζεται όμως ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην το παρακάνεις γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικό και καθόλου φυσικό.

Λάμψη: Άπλωσε ένα διάφανο lip gloss (ή ένα στην ίδια σχεδόν απόχρωση με το κραγιόν σου) μόνο στο κέντρο ή σε ολόκληρη την επιφάνεια των χειλιών σου ανάλογα με το πόσο εντυπωσιακό θέλεις να είναι το αποτέλεσμα. Η αντανάκλαση του φωτός στο gloss θα κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο ζουμερά.

Η κίνηση ματ: Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία, άπλωσε με ένα πινελάκι ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ γύρω από τα χείλη σου για να δώσεις το εφέ πλουσιότερου όγκου και να αναδείξεις ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης