Βάλε το κόκκινο… κραγιόν σου και στη Valentine’s day

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και δύο χρόνια μετά επιτέλους θα καταφέρουμε να τη γιορτάσουμε. Επιβάλλεται, λοιπόν, να αποκτήσουμε την πιο εντυπωσιακή εικόνα, ακόμα και αν μείνουμε στο σπίτι.  Θα δημιουργήσουμε το ωραιότερο και πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ με έμφαση στο κόκκινο κραγιόν. Το απόλυτο, κλασικό και πάντα κομψό χρώμα στα χείλη που μαγεύει και ελκύει τον άνθρωπό μας. 

Το κόκκινο, άλλωστε, είναι το χρώμα του πάθους, της έντασης και κατά προέκταση του έρωτα. Γι’ αυτό και το κραγιόν στο συγκεκριμένο χρώμα παραμένει το αγαπημένο προϊόν των make up artists και δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ τους. Αλλά και οι αστέρες το προτιμούν, όσο και το… κόκκινο χαλί.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με το Pure Color Desire της Estée Lauder. Μας δίνει έντονο χρώμα με μία μόνο κίνηση. Μάς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση κι έχει απίστευτη εφαρμογή.
Ένα από τα πιο έντονα και πλούσια σε χρώμα κραγιόν μας (25% περισσότερες χρωστικές που αναδεικνύουν την ένταση του χρώματος). Αποτέλεσμα που διαρκεί οκτώ ώρες. Η εξαιρετικά κρεμώδης σύνθεσή του, προσφέρει άμεση ενυδάτωση. Χείλη αισθησιακά απαλά, καλοσχηματισμένα και σμιλευμένα
Διαθέσιμο σε δύο ακαταμάχητες υφές:
Crème (κρεμώδες, σατινέ) και Chrome (έντονο, με λάμψη)
Και τα δυο προσφέρουν πλήρη κάλυψη με μία μόνο εφαρμογή.

Lily Collins με κόκκινο κραγιόν

Η Hailee Steinfeld έγινε Disco Queen!

https://www.esteelauder.gr/product/649/57611/pure-color-desire/rouge-excess-lipstick?shade=rouge_excess_(cr%C3%A8me)

Διαβάστε επίσης