Αντελίνα Βαρθακούρη: “Όλα είναι ένα μάθημα. Πως να περπατήσω δρόμους με κοφτερά αγκάθια χωρίς να μου κρατούν το χέρι αυτοί που τόσο αγαπώ;”

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον λογαριασμό της στο Instagram και κάθε φορά μοιραζεται προσωπικές στιγμές αλλα και τις βαθύτερες της σκέψεις.

Μια τέτοια ανάρτηση μοιράστηκε εχθές με τους ακολούθους της.

“Η ζωή μέσα απ’ τα δύσκολα μονοπάτια της που πρέπει να τα περπατήσεις και τα περισσότερα είναι γεμάτα με κοφτερά αγκάθια, έρχεται να σε διδάξει και να σε κάνει καλύτερο. Όλα είναι ένα μάθημα αρκεί να έχεις την υπομονή και κυρίως την αγάπη, την αγάπη που όλοι έχουμε και που πρέπει να την αφήνουμε ελεύθερη και όχι κλειδωμένη. Πως θα μπορούσα να περπατήσω δρόμους με κοφτερά αγκάθια χωρίς να μου κρατούν το χέρι αυτοί που τόσο αγαπώ;;;

Το πρώτο μάθημα για μένα είναι να αντέχω ακόμα και στα πιο δύσκολα να κρατώ την οικογένεια πρώτη. Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο, λάθη αμέτρητα, φορές που είπα δεν αντέχω άλλο κι αυτές αμέτρητες αλλά αμέτρητη και η αγάπη που πάντα είναι εκεί να θυμίζει με τον δικό της τρόπο τις ουσιαστικές αξίες της ζωής.

Πάρτε μια ανάσα, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και περπατήστε παρέα… ο δρόμος με τα αγκάθια θα σας πονά λιγότερο! Ζούμε τόσο δύσκολους καιρούς που δεν τους φανταζόμασταν, με πίστη και τις αξίες μας σταθερές μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ, σας στέλνω μια πελώρια αγκαλιά και χάνομαι όχι γιατί σας ξεχνώ αλλά γιατί αυτόν τον έναν χρόνο που επαγγελματικά κάποιοι θεώρησαν πως έπρεπε να κάτσω εκτός προσπαθώ να ρουφήξω ζωή και να μάθω όσα περισσότερα μπορώ! Μην χάνετε την αγάπη και το φως στην καρδιά σας για κανέναν…ο ουρανός σίγουρα θα γίνει πιο γαλανός!”, έγραψε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης