Face icing: Σύσφιξη και λάμψη στο δέρμα με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο

Ένα από τους γνωστούς και αποτελεσματικούς τρόπους να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου είναι το face icing που προσφέρει σύσφιξη και φυσική λάμψη στο δέρμα με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο. 

Είναι ο μοναδικός τρόπος να απομακρύνει τη θαμπάδα αλλά και τυχόν πρηξίματα από την περιοχή των ματιών.

Άλλωστε η Kate Moss είναι εκείνη που εξομολογήθηκε πως κάθε πρωί βυθίζει το πρόσωπο της σε ένα μπολ γεμάτο παγάκια και σύμφωνα με την ίδια αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς της.

Ας δούμε λοιπον, πως λειτουργεί ευεργετιά ο πάγος στο δέρμα 

Μειώνει τις φλεγμονές: Σκέψου πως κάθε φορά που χτυπάς κάποιο σημείο του σώματος και δημιουργείται φλεγμονή και πρήξιμο ο γιατρός σου συστήνει να βάλεις πάγος. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί και στο πρόσωπο. Αυτό σημαίνει πως μειώνει τα πρηξίματα από την περιοχή των ματιών ειδικά μετά από μια κουραστική ημέρα.

Κλείνει τους πόρους: Το face icing είναι ιδανικό για εσένα που ταλαιπωρείσαι συχνά από ανοιχτούς πόρους, σμήγμα αλλά και έντονη λιπαρότητα. 

Απολέπιση: Είναι ένας φυσικός τρόπος να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα χωρίς τη χρήση προϊόντων. 

Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος: Ο πάγος δημιουργεί συσπάσεις στα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα το δέρμα να αποκτά φυσική λάμψη και υγιή όψη.  

Πως τον χρησιμοποιείς 

Στην περιοχή των ματιών. Παίρνεις ένα παγάκι και το ακουμπάς στο σημείο που εμφανίζονται μαύροι κύκλοι και σακούλες. Κάνεις απαλό μασάζ με μικρές και αργές κινήσεις χωρίς να το παρακάνεις. Αν νοιώσεις μια αίσθηση τραβήγματος αμέσως μετά, απλώνεις κρέμα ματιών ή μια κομπρέσα με χαμομήλι. 

Στο λαιμό και στο ντεκολτέ: Είναι δύο εξίσου ευαίσθητα σημεία που παρουσιάζουν σημάδια κούρασης και γήρανσης. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να βάλεις μερικά παγάκια σε ένα παλιό t-shirt ή μια λεπτή πετσέτα και να ακολουθήσεις τις ίδιες κινήσεις που κάνει και στα μάτια ή το πρόσωπο. 

 

Διαβάστε επίσης