Κατερίνα Ζαρίφη: «Το πρόβλημα στις σχέσεις είναι ότι ξεκινούν bachelor και καταλήγουν Survivor»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην εκπομπή “Love it” και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχέσεις και αποκάλυψε τι είναι αυτό που κυνηγάει αυτόν τον καιρό.

 «Το πρόβλημα στις σχέσεις σήμερα είναι κοινό και είναι η συνήθεια, η καθημερινότητά και τα καθημερινά προβλήματα. Όλα αυτά οδηγούν μία σχέση εκεί που ξεκινάει και είναι bachelor να καταλήγει σε Survivor. Έχουμε δύο πράγματα που κυνηγάμε. Τον άνδρα που έχουμε δίπλα μας στη ζωή και τον χρόνο, διότι και ο χρόνος αρσενικό είναι, για αυτό μας κυνηγάει. Εγώ αυτή την εποχή δεν κυνηγάω τίποτα σε αρσενικό, το μόνο που κυνηγάω είναι πίτα γύρο».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Τα σχόλια που μου κάνουν για τα κιλά δεν με ενδιαφέρουν, αδιαφορώ πλήρως γιατί θεωρώ ότι το 2022 να σε ενδιαφέρουν τέτοια πράγματα το θεωρώ ξεπερασμένο. Θεωρώ ότι και το κομμάτι των παιδιών είναι ότι πιο απρεπές να πεις σε μία γυναίκα. Δεν ξέρεις ακριβώς ποια είναι τα δεδομένα και το θεωρώ πολύ παλιακό. Σιγά μην κάτσουμε με την ποδιά και το παστίτσιο στην πόρτα. Δεν μπορώ βαριέμαι».

Διαβάστε επίσης