Προχωράει η Κατερίνα Καινούργιου τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων (photo)

Την επιθυμία της –όπως την εξέφρασε πολλές φορές μέσα απο την εκπομπή της- να βιώσει το θαύμα της μητρότητας προσπαθεί να υλοποιήσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων εξαιτίας της ηλικίας της αλλά και επειδή μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον άνθρωπο με τον οποίο θα μοιραστεί το θαύμα του να γίνεται κάποιος γονιός.

Σήμερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε ένα story με την ίδια και με μία βελόνα που αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει ήδη την διαδικασία αυτή.

«Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση…Δεν είναι απλά μία επένδυση στο όνειρο για εμένα…είναι μία επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται…Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση ν μπω στην διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων! Σύντομα….θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη..» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης