Ανθή Σαλαγκούδη: «Ήμουν 60 ώρες χωρίς ρεύμα – Ένιωσα ότι ήμασταν ξεχασμένοι από παντού»

To δικό της Γολγοθά βίωσε αυτές τις ημέρες η Ανθή Σαλαγκούδη, με το σπίτι της στην περιοχή του Χαλανδρίου να μένει ακόμη χωρίς ρεύμα, μετά το χτύπημα της κακοκαιρίας Ελπίς.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T- Live  και οπως είπε, αναγκαζόταν συνεχώς να φορτίζει το κινητό της στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επικοινωνεί με την οικογένεια της και πως μετά απο 60ώρες χωρίς ρεύμα, αποφάσισε να αφήσει τελικά το σπίτι της και να μεταφερθεί σε ένα ξενοδοχείο.

«Νομίζω τις μισές ώρες τις πέρασα στο αυτοκίνητο. Επειδή έπρεπε με κάποιο τρόπο να φορτίσω το κινητό για να έχω έστω λίγο φως, να μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον σε περίπτωση που συμβεί κάτι, αναγκαστικά πήγαινα στο αυτοκίνητο. Είχε και πρόβλημα ο φορτιστής μου και η φόρτιση γινόταν πάρα πολύ αργά οπότε έπρεπε να μένω πάρα πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Τουλάχιστον εκεί είχα θέρμανση, κάτι είναι και αυτό. Μένω στο Κάτω Χαλάνδρι. Δυστυχώς ένιωσα ότι είμαστε ξεχασμένοι, αποκομμένοι από παντού. Εμείς είχαμε ένα πρόβλημα γιατί έπεσε ένα κλαδί στα καλώδια της ΔΕΗ. Δεν ήρθε ποτέ κάποιο συνεργείο. Παίρναμε τη ΔΕΔΗΕ όλες αυτές τις μέρες αλλά δε φάνηκε ποτέ. Πήρα μάλιστα και χθες, πριν φύγω από το σπίτι, είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια, τους παρακάλεσα να μεταφέρουν το αίτημα. Μου είπαν ότι φυσικά θα το μεταφέρουν και πως θα έχω και ενημέρωση στο κινητό μου από ώρα σε ώρα, δεν έγινε ποτέ. Περίμενα άλλη μια ώρα και ευτυχώς ήρθε ένας πολύ καλός μου φίλος και με πήρε σχεδόν σηκωτή και αποφάσισα τελικά να έρθω σε ξενοδοχείο. Ήδη νιώθω τυχερή γιατί άκουσα ότι άλλοι δεν είχαν καν νερό, μωράκια, ευπαθείς ομάδες, πραγματικά νιώθω τυχερή», είπε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Διαβάστε επίσης