Μαρία Αντωνά: Μας δείχνει το μονόπετρο που της έδωσε ο Άρης Σοϊλέδης πριν μπει στο Survivor

H Μαρία Αντωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” και μίλησε για τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος μπήκε πριν λίγες ημέρες στο Survivor.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής της είπε: “Μωρό μου φεύγω και όταν γυρίσω ο γάμος” και έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της έδωσε.  

Μαρία Αντωνά: Η τελευταία επικοινωνία με τον Άρη Σοϊλέδη πριν μπει στο Survivor και το μονόπετρο που της έδωσε

“Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Από την πρώτη στιγμή βλέπω πως αντιμετωπίζει τις νίκες του και τις ήττες του.  Ο Τσακατσούκας μπορεί να το βλέπει αυτό ηγετικό αλλά όλα αυτά τα χρόνια, ο Άρης έχει μάθει να λειτουργεί σε ομάδα με 10-15 άτομα. Το coaching που κάνει είναι γιατί θέλει να τους ενώσει, γιατί έβλεπε όλες τις φασαρίες που γινόντουσαν με τον Βαλάντη”, είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

“Με πήρε την ώρα που οδηγούσα και μου λέει “σήκωσέ το είναι  η τελευταία κλήση” και εγώ πάνω στον πανικό γιατί έβρεχε και οδηγούσα του ζήτησα 5 λεπτά. Φτάνω στο ραδιόφωνο και με περίμενε κάμερα. Πρόλαβα και έκανα ένα screenshοt από την τελευταία μας βιντεοκλήση.Όσο και να λείψει δεν έχω πρόβλημα. Είμαι εδώ για να τον υποστηρίξω. Θα με διώξουν από την πολυκατοικία γιατί κάθε φορά μπαίνω μέσα στην οθόνη!”, συμπλήρωσε.

Αντωνά: Έδειξε για πρώτη φορά το μονόπετρο που της έδωσε ο Σοϊλέδης - Η  τελευταία επικοινωνία | Gossip-tv.gr

Διαβάστε επίσης