Ζώδια Σήμερα 14/1 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τις επικοινωνία και τις μεταφορές γίνεται ανάδρομος σήμερα στον τομέα των φίλων, των ονείρων και των επιθυμιών. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα συνεχιστεί μέχρι τις 3/2, όπου θα υποχωρήσει στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου από τις 25/1 και μετά. Από σήμερα μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να γίνεις κατανοητός ή να κατανοήσεις τους άλλους. Είναι ένα διάστημα που στα συναισθηματικά μπορεί να σημειωθούν επαναφορές του παρελθόντος.

Ταύρος
Ο Ερμής ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του και είναι μια πολύτιμη περίοδος για να καλύψεις τη διαφορά επιβραδύνοντας ορισμένους τομείς της ζωής σου που έχουν γίνει πολύ βιαστικοί. Αν και είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια σταδιοδρομίας, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με τα επιχειρηματικά σχέδια ή τις επικοινωνίες. Λάβε υπόψη σου σήμερα ότι οι πληροφορίες που λαμβάνονται δεν γίνονται αντιληπτές.

Δίδυμοι
Ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ερμής, γίνεται ανάδρομος σήμερα και αυτός ο κύκλος θα συνεχιστεί μέχρι τις 3/2. Αυτό το διάστημα θα υπάρξει ασάφεια, συγκεχυμένες οδηγίες ή θα διαπιστώσεις βασικές πληροφορίες που λείπουν. Ωστόσο ο ίδιος ανάδρομος κύκλος είναι μια καλή στιγμή για να δεις τις αποφάσεις και τα έργα του παρελθόντος με νέο μάτι. Σήμερα σκέψου πως οι επικοινωνίες που συνήθως θεωρούμε δεδομένες μπορεί να μην λειτουργούν στο ίδιο επίπεδο.

Καρκίνος
Με τον Ερμή να γίνεται ανάδρομος σήμερα μπορεί να εκπέμπεις λάθος σήματα ή οι άλλοι να μην ερμηνεύουν σωστά. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου βάλε στόχο να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο για να καταλήξεις σε σημαντικές αποφάσεις ή να θέσεις σε αναμονή ιδιαίτερα περίπλοκα θέματα. Αναθεώρησε την οικονομική σου κατάσταση, ιδιαίτερα τις εξαρτήσεις από εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Στρέφεσαι συχνά στο παρελθόν για να κατανοήσεις το παρόν και αυτό αν και είναι ωφέλιμο είναι και επώδυνο.

Λέων
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα κι αυτός ο κύκλος θα διαρκέσει έως τις 3/2. Μέχρι τις 25 αυτός ο κύκλος επηρεάζει περισσότερο τις στενές προσωπικές σχέσεις, τα θέματα εργασίας ή υγείας τα οποία είναι πιο εμφανή. Εάν ένας σύντροφος φαίνεται να φέρει προβλήματα του παρελθόντος, δώσε του χρόνο ή χώρο. Κοιτάς πίσω και εντοπίζεις τα θέματα που χρειάζονται επίλυση με αποτέλεσμα να τα βρίσκεις περισσότερο με τον εαυτό σου.

Παρθένος
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου οι σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους ή άλλους με τους οποίους μοιράζεσαι καθημερινές εργασίες απαιτούν λίγη περισσότερη ευαισθησία από το συνηθισμένο, καθώς οι παρεξηγήσεις είναι συχνές πλέον. Η επανεξέταση έργων εργασίας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Οι βελτιώσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου ή με τον εαυτό σου είναι σημαντικές.

Ζυγός
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα κι αυτό είναι ένα μήνυμα από τον κόσμο να είσαι λίγο πιο προσεκτική όταν εκφράζεσαι, όταν υπογράφεις σημαντικά έγγραφα ή καταλήγεις σε κρίσιμες συμφωνίες. Μπορεί να είσαι λιγότερο αποφασιστική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ή οι πληροφορίες να είναι μπλοκαρισμένες. Μπορείς να επιβραδύνεις λίγο τους ρυθμούς και τις σκέψεις σου. Έτσι θα καταφέρεις να αναγνωρίσεις συμπεριφορές και να βγάλεις ξεκάθαρα συναισθήματα.

Σκορπιός
Οι ενέργειες σήμερα υποδεικνύουν μια μετατόπιση της πνευματικής εστίασης. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα παραμείνει σε αυτή τη φαινομενική προς τα πίσω κίνηση μέχρι τις 3/2, δημιουργώντας κάποιο επίπεδο σύγχυσης γύρω σου. Οι επικοινωνίες που τείνεις να θεωρείς δεδομένες φαίνεται να δυσλειτουργούν. Οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις γίνονται καθημερινές, για αυτό προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη λογική σου.

Τοξότης
Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή ξεκινά σήμερα δίνοντάς σου ένα παράθυρο περίπου τριών εβδομάδων για να αναθεωρήσεις τις επιλογές σου ή να ξανασκεφτείς τα σχέδια που σχετίζονται με τη μάθηση, την επικοινωνία, τη μεταφορά και τη δημιουργία επαφών ή συνδέσεων. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις ή δυσκολίες που σχετίζονται με τον υπολογιστή. Σου αρέσει να ανακυκλώνεις παλιές ιδέες και ενδιαφέροντα καθώς και η συναισθηματική σου ζωή ξαναγυρνά στο παρελθόν.

Αιγόκερος
Τις επόμενες εβδομάδες είναι καλύτερο να δείξεις περισσότερη ευαισθησία και κατανόηση στην επικοινωνία. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του σήμερα και μέχρι τις 3/2 μπορεί να υπάρξει κάποια αναμονή ή να ξανασκεφτείς στόχους και ιδέες. Στόχος σου είναι να εξετάσεις οικονομικά θέματα με νέους τρόπους, έτσι ώστε να βρεις λύσεις για την απαλλαγή ή την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων. Η συναισθηματική σου ζωή περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν.

Υδροχόος
Ο Ερμής ο πλανήτης των επικοινωνιών βρίσκεται στο ζώδιό σου και σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και προκαλεί επιβραδύνσεις ή οπισθοδρόμηση στα σχέδιά σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις βελτιωτικές και διορθωτικές σου κινήσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Η λήψη αποφάσεων στρέφεται προς τα μέσα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και η διαίσθηση κερδίζει την καθαρή λογική. Η συναισθηματική σου ζωή εξαρτάται από τη δική σου συμπεριφορά.

Ιχθείς
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να υπάρξουν κάποιες άβολες καθυστερήσεις ή ανατροπές. Το να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου μπορεί να μην είναι τόσο απλό και μπορεί να κοιτάς πίσω περισσότερο από ότι μπροστά. Οι σκέψεις σου είναι περισσότερο πνευματικές και λιγότερο τεκμηριωμένες κάτι που είναι σαφές πλεονέκτημα. Η συναισθηματική σου ζωή έχει τα πισωγυρίσματά της.

Διαβάστε επίσης