Ράκος η Κατερίνα Μονογυιού: Νεκρός σε τροχαίο με Ferrari ο αδερφός της Τζώρτζης Μονογυιός

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Πηγαδάκια της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o οδηγός της Ferrari που ανασύρθηκε νεκρός, είναι ο αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρή κοινό μέσω του ριάλιτι The Wall του ΑΝΤ1.

TROXAIO-02

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος οδηγός, ο οποίος, για άγνωστο ακόμη λόγο, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί σε δέντρο και να τυλιχτεί στις φλόγες. Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν η 35χρονη σύντροφός του, η οποία, αφού κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από τα συντρίμμια της φλεγόμενης Ferrari, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη. 

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε απασχολήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, στο γνωστό ριάλιτι με τον έρωτα που ζούσε με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει  Κατερίνα Μονογυιού σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης