Ζώδια Σήμερα 12/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Η ασάφεια και οι ζυμώσεις συνεχίζονται, με διάφορους παίκτες να διαμορφώνουν το σκηνικό των εξελίξεων. Νέα πρόσωπα ή νέοι ρόλοι προκαλούν εντυπώσεις και σας επηρεάζουν.

Ταύρος

Το επαγγελματικό περιβάλλον των περισσοτέρων εξακολουθεί να παραμένει σε αδράνεια, ή τουλάχιστον να μην ενεργοποιείται τόσο όσο θα θέλατε υπέρ σας!

Δίδυμοι

Η εβδομάδα τελειώνει με αλλαγές και ανατροπές. Φροντίστε να έχετε προνοήσει για ενδεχόμενα που δεν εξυπηρετούν τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας.

Καρκίνος

Ώθηση προβλέπεται στα επαγγελματικά και κοινωνικά σας, ενώ προνοήστε ώστε η μέρα να μην σας αιφνιδιάζει κατά κάποιο τρόπο στις αισθηματικές σας υποθέσεις.

Λέων

Προσοχή σε υποσχέσεις που δίνετε, σε ενέργειες σκοπιμότητας και σε οτιδήποτε εκφράζετε χωρίς να σκέφτεστε πως ενοχλεί το περιβάλλον σας, είτε το επαγγελματικό, είτε το προσωπικό.

Παρθένος

Οι πρακτικές σας υποθέσεις παραμένουν ανεκπλήρωτες ή αβέβαιες. Οι κινήσεις σας σε αυτόν τον τομέα πρέπει να είναι προσεκτικές και να μην χάνετε το θάρρος και την αποφασιστικότητά σας.

Ζυγός

Όσα συμβαίνουν τώρα διαμορφώνουν ένα σκηνικό καλύτερου μέλλοντος, το οποίο θα είναι απαλλαγμένο από τις τωρινές αγκυλώσεις. Χρειάζεται λίγη ακόμα προσπάθεια!

Σκορπιός

Οικονομικά, ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει, θα αλλάξει τα σχέδιά σας. Μην απογοητεύεστε όταν δυσκολεύει η συνεννόηση με τους άλλους.

Τοξότης

Απαλλαγείτε σταδιακά από ανθρώπους που σας έγιναν βάρος και από εκείνους οι οποίοι δεν σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε στις κοινές σας υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Επιμείνετε εκεί που έχετε δίκαιο και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλλουν σαν ενδεχόμενο από την επόμενη εβδομάδα.

Υδροχόος

Χρειάζεται να είστε συνεπείς στην εργασία και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ανταγωνισμοί δεν θα σας βοηθήσουν στις ενέργειές σας.

Ιχθύες

Το σκηνικό αλλάζει για εσάς και είναι πιθανόν να ανακαλύψετε νέους τρόπους εργασίας ή να ανανεώσετε το αντικείμενο στο οποίο απασχολείστε, από σήμερα κιόλας!

Διαβάστε επίσης