Ναταλία Γερμανού: Τα τελευταία χρόνια έχω υποστεί bullying. Εχω διαβάσει σχόλια, «παλιόγρια φύγε από την τηλεόραση»

Στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούριου παραχώρησε συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού και μίλησε μεταξύ άλλων για τα κακόβουλα σχόλια που τής έχουν στείλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ηλικία της αλλά και τον σωματότυπό της.

Η Ναταλία Γερμανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία δύο, τρία χρόνια έχω υποστεί bullying. Εκτός από το body shaming που έχει να κάνει με το bullying του σωματότυπου, υπάρχει και το age shaming.

Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια, «ώξω μωρή παλιόγρια φύγε από την τηλεόραση» και «πόσο καιρό θα είναι αυτοί οι δεινόσαυροι στην τηλεόραση.

Αυτός είναι ο λεγόμενος ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ την ηλικία μου, τα τελευταία χρόνια, δεν την κρύβω πια. Μέχρι τα 48, 49 ήμουν μούγκα στην στρούγκα και δεν ήθελα να την ξέρει κανείς».

«Από μια ηλικία και μετά είπα ότι πρέπει να απελευθερωθώ από αυτό το πράγμα και να λέω πόσο χρονών είμαι για να νιώθω και γω πια ελεύθερη. 

Με το που το είπα, όμως, ήταν σαν να τους είπα «είμαι 108, αντιμετωπίστε με σαν απολίθωμα του ζωολογικού κήπου».

Πραγματικά το λέω. Υπάρχει πολύ αυτό στα σχόλια. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το «γριά» και το «είσαι μεγάλη πια». Είναι η πιο συνηθισμένη κακία».

«Έχω υπάρξει κατά περιόδους πολύ τραγική εμφανισιακά μέχρι πολύ καλή για τα γούστα μου» πρόσθεσε, επίσης, η παρουσιάστρια του Alpha στην Super Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης