Ζώδια Σήμερα 6/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Η μέρα επηρεάζει τον ψυχισμό σας και σε κάποιους από εσάς θα εντείνει το άγχος και την αγωνία σχετικά με την έκβαση μιας αντιδικίας, ή ενός προσωπικού διακανονισμού.

Ταύρος

Οικονομικά, φροντίστε να ξοδέψετε μόνο εάν εξυπηρετούνται οι απώτεροί σας στόχοι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε θέματα που αντιλαμβάνεστε ότι οι άλλοι έχουν περισσότερη δύναμη από εσάς!

Δίδυμοι

Τα οικονομικά σας σχέδια έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προδιαγραφές των δυνατοτήτων σας.

Καρκίνος

Οι άλλοι έχουν τις δικές τους έγνοιες και σκοπιμότητες. Φροντίστε να διευρύνετε κάπως τον ορίζοντα των γνώσεων και ειδικοτήτων σας!

Λέων

Εκεί που δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα είναι στα προσωπικά σας θέματα, αλλά και αυτό οφείλεται σε περιστασιακούς και περαστικούς λόγους. Φροντίστε τον εαυτό σας και αναζητήστε καλή συντροφιά για σήμερα.

Παρθένος

Ξεπεράστε κάποιες περιστασιακές δυσκολίες χωρίς άγχος και χωρίς βιασύνη και ασχοληθείτε με σοβαρότητα σε θέματα που έρχονται στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σας!

Ζυγός

Κάποιοι είναι πρόθυμοι να σας στηρίξουν στις προσπάθειες που καταβάλλετε για βελτίωση του τρόπου διαβίωσης. Φροντίστε να μην είστε ανυπόμονοι ως συνήθως και να μην προτρέχετε στις κρίσεις σας.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας επηρεάζει λίγο τη διάθεσή σας, αλλάζει κάπως τα δεδομένα στην κοινωνική σας ζωή και σας αναγκάζει να συνεργαστείτε για να επιτύχετε φαινομενική πρόοδο στην εργασία σας.

Τοξότης

Οι αλλαγές που επιδιώκετε δείχνουν να καθυστερούν, αλλά είναι για καλό σας! Μην εγκλωβίζεστε σε έναν πρόσκαιρο ενθουσιασμό μιας πρόσφατης γνωριμίας σας.

Αιγόκερως

Εργαστείτε για τη βελτίωση όλων των σημαντικών θεμάτων και δώστε σημασία στις λεπτομέρειες. Κάποιες πληροφορίες μπορεί να σας αναστατώσουν, αλλά ελέγξτε αν ευσταθούν.

Υδροχόος

Eλέγξτε τον παρορμητισμό σας και μην αγνοείτε τις ανάγκες των ανθρώπων εκείνων που σας έχουν στηρίξει σε όλες σας τις προσπάθειες.

Ιχθύες

Συνδυάστε τα ταλέντα σας με τις πρακτικές σας ασχολίες και προσπαθήστε να εφαρμόσετε στην πράξη τις δημιουργικές σας ιδέες. Κάτι αλλάζει στις σχέσεις σας με τρίτους.

Διαβάστε επίσης