Η Chiara Ferragni βραβεύθηκε «Γυναίκα της Χρονιάς» και εμφανίστηκε με χρυσή πανοπλία

Η Chiara Ferragni είναι η «Γυναίκα της Χρονιάς» και έλαβε τον συγκεκριμένο τίτλο από το περιοδικό GQ Germany. Στα βραβεία έκανε μία εμφάνιση που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη και θα συζητηθεί για πολύ καιρό! Με αφορμή τη συγκεκριμένη βραδιά και τα βραβεία, η διάσημη influencer εμφανίστηκε με ένα ανατρεπτικό look και δεν πέρασε απαρατήρητη.

Για να παραλάβει το βραβείο της, η Chiara Ferragni έλαμψε, κυριολεκτικά, μπροστά στους φακούς των φωτογράφων με μια χρυσή πανοπλία του οίκου Schiaparelli. Με το συγκεκριμένο look ανέδειξε την ομορφιά του γυμνού γυναικείου σώματος. Πραγματικά ήταν σαν ένα χρυσό άγαλμα και η ομορφιά της ήταν απερίγραπτη.

Το look της, όμως, δεν ήταν εντυπωσιακό μόνο γι’ αυτό. Ήταν σέξι και αποκάλυπτε την υπέροχη πλάτη της. Την πανοπλία την συνδύασε επιτυχημένα με ένα μαύρο παντελόνι και ιδιαίτερα αξεσουάρ, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο. Το μακιγιάζ της ήταν έντονο και αναδείκνυε τα πανέμορφα μάτια της.

Το ξέρω πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις πανοπλία και να την επιλέξεις στις βραδινές σου εμφανίσεις, αλλά η Chiara Ferragni ήταν πραγματικά υπέροχη και δεν μπορούσα να μη το μοιραστώ μαζί σου. Άλλωστε είναι και η «Γυναίκα της Χρονιάς», οπότε ούτε αυτό θα μπορούσα να μη το σχολιάσω.

Ωστόσο, μπορείς να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι και να παίξεις με τις αποχρώσεις του χρυσού. Η αλήθεια είναι πώς το χρυσό είναι μία πολύ εντυπωσιακή απόχρωση που προσδίδει κύρος σε κάθε σου εμφάνιση. Είτε αυτό είναι κάποιο αξεσουάρ, είτε κάποιο ρούχο. Μη το φοβάσαι και βάλτο στη ζωή σου.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chiara εμφανίζεται με Schiaparelli, αφού το ίδιο είχε κάνει και πριν λίγες εβδομάδες στο Παρίσι. Εκεί την είδαμε με μαύρο top από διαφάνεια και δύο χρυσές πινελιές που κάλυπταν τις θηλές της! Για άλλη μία φορά ήταν μαγική, δεν αναρωτιέμαι γιατί κατέκτησε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς».

Διαβάστε επίσης