Ζώδια Σήμερα 11/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός

Η μέρα είναι συμπαθητική, περισσότερο για τα οικογενειακά σας ενδιαφέροντα και για όσους έχετε κάποια σχέδια επαγγελματικά.

Ταύρος

Η ευθιξία σας είναι τονισμένη με αποτέλεσμα να συμπεριφερθείτε εριστικά. Λειτουργήστε πρακτικά σε καθημερινές επιλογές και εξορμήσεις.

Δίδυμοι

Μπορείτε να βρεθείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, έχετε τύχη σε άνετες, σύντομες μετακινήσεις, ή να δείτε ένα θέαμα που θα σας αρέσει.

Καρκίνος

Πολλοί θα πάρετε το δρόμο της επιστροφής στα γνωστά σας καθήκοντα. Προετοιμαστείτε για κάποια γεγονότα που ήδη διαγράφονται στον ορίζοντα.

Λέων

Η μέρα είναι αρκετά συμπαθητική αλλά και άλλο τόσο πιεστική από τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Προσωπικά θέματα κάποιες φιλίες, και μια μικρή κατανάλωση θα σας απασχολήσουν.

Παρθένος

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας σε οτιδήποτε σας αφορά άμεσα. Θέματα σχέσεων ή κοινωνικών υποχρεώσεων θα καλύψουν τις περισσότερες ώρες της σημερινής μέρας.

Ζυγός

Σήμερα θα υποχρεωθείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε, εκτός από δικά σας ζητήματα. Η αποκάλυψη μιας αλήθειας ίσως σας ενοχλήσει.

Σκορπιός

Ο προβληματισμός σας στα οικονομικά θα ενταθεί και κάποιος δικός σας άνθρωπος θα σας αιφνιδιάσει με μια ανακοίνωση που αφορά στη δική του ζωή.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές που υπάρχουν στη διάρκεια αυτής της ημέρας για να ανεφοδιάσετε το ρεζερβουάρ της ψυχής σας.

Αιγόκερως

Εξασφαλίστε συμμάχους για τις μάχες που θα δώσετε στο εγγύς μέλλον. Διατηρήστε τις εύθραυστες ισορροπίες.

Υδροχόος

Η μέρα είναι σημαντική για τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα, αλλά όχι τόσο ικανοποιητική για τα αισθηματικά. Φανείτε προσεκτικοί αλλά και προνοητικοί σε κάθε σας κίνηση.

Ιχθύες

Μη πιέσετε τον χρόνο και τους ανθρώπους. Ακολουθήστε το ρεύμα των γεγονότων, μεριμνήστε για τις προσωπικές σας ανάγκες, γίνετε περισσότερο διαλλακτικοί και διπλωμάτες.

Διαβάστε επίσης