8 τρόποι για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα

Χτυπάει ξυπνητήρι, το κλείνεις. Ξαναχτυπάει, το ξανακλείνεις. Επιμένει. Κέρδισε. Σηκώνεσαι. Αλλη μία ημέρα ξεκινάει και εσύ δεν θες να σηκωθείς από το κρεβάτι.

Οχι, τα πρωινά σου δεν είναι σαν εκείνης της πρωταγωνίστριας στην ταινία που σηκωνόταν χαρωπή, ντυνόταν στην πένα και πήγαινε με το αστραφτερό της χαμόγελο στη δουλειά.

Εσύ απλά σέρνεις τα πόδια σου μέχρι το μπάνιο, μετά στην κουζίνα και ύστερα μέχρι το δωμάτιο να ντυθείς. Καμία χαρά, κανένα χαμόγελο. Κλειδιά, κινητό, φαγητό και έξω από την πόρτα, να πηγαίνεις στη δουλειά με μισόκλειστα μάτια.

Κάπως έτσι είναι οι περισσότεροι εκεί έξω και σαν και σένα ψάχνουν τρόπους, να ξεκινούν με περισσότερη χαρά τη μέρα τους.

Εμείς βρήκαμε 10 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις την διάθεσή σου και να ξεκινήσεις την ημέρα σου χαρούμενη.

1.Ξύπνα στην ώρα σου: Καταρχάς, πρέπει με το που ακούσεις το ξυπνητήρι σου, να σηκωθείς. Άσε τις αναβολές και κάνε μια νέα αρχή.

2.Πιες νερό: Το σώμα σου, μετά τον ύπνο έχει ανάγκη για ενυδάτωση, οπότε ένα ποτήρι νερό με το καλημέρα είναι must.

3.Κάνε ντους: Ρίξε άφθονο χλιαρό νερό πάνω σου μαζί με το αγαπημένο σου κι μυρωδάτο αφρόλουτρο.

4.Βάλε μουσική και φάει ελαφρύ πρωινό: Η αγαπημένη σου μουσική θα σου δώσει ενέργεια και το πρωινό θα σου δώσει ενέργεια.

5.Φόρεσε κάτι άνετο και stylish: Εννοείται πως πρέπει να βγάλεις τις πιτζάμες σου ASAP και να βάλεις κάτι που σου αρέσει!

6.Κάνε κάτι που σου αρέσει: Απέφυγε να κοιτάξεις τα social media σου και κάνε κάτι που πραγματικά σου αρέσει. Δες τηλεόραση, διάβασε το αγαπημένο σου περιοδικό, τηλεφώνησε στην κολλητή σου.

7.Γυμνάσου, κάνει καλό: Ακόμη και αν δεν είσαι η μεγαλύτερη φαν της γυμναστικής, ένα περπάτημα ή ένα 10λεπτο πρόγραμμα για αρχάριους δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Αν και μάλλον δεν είναι αναγκαίο να το πούμε, στο Youtube κυκλοφορούν εκατομμύρια βιντεάκια με ασκήσεις.

8.Πες “σ’ αγαπώ” σε κάποιον αγαπημένο σου: Το να λέμε “σ’ αγαπώ” είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο! Πες τ ο λοιπόν.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Διαβάστε επίσης