Shannen Doherty – Ανέβασε στο instagram φωτογραφια από την θεραπεία της για τον καρκίνο για να στείλει ένα σημαντικό μήνυμα

Η Shannen Doherty είχε αποκαλύψει πριν ένα χρόνο ότι δεν έχει τελειώσει τη μάχη της με τον καρκίνο αφού είχε επιστρέψει στο στάδιο 4.

Η 50χρονη ηθοποιός αποφάσισε πρόσφατα να μοιραστεί με τους fans της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της για να δείξει στον κόσμο την “αλήθεια” της αλλά και να διαδώσει ένα σημαντικό μήνυμα σε όσους περνούν το ίδιο.

“Είναι όλα όμορφα; Όχι αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου τώρα που το μοιράζομαι είναι ότι όλοι θα μάθουμε περισσότερα και θα εξοικειωθούμε περισσότερο με το πως μοιάζει πραγματικά ο καρκίνος” έγραψε στο Instagram της.

Ελπίζω να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να κάνουν μαστογραφίες, να κάνουν συχνά τσεκ-απ και να σταματήσουν τον φόβο αντιμετωπίζοντας ό,τι έρθει μπροστά τους” τόνισε η ηθοποιός με αφορμή τον ‘Μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού’ που είναι ο Οκτώβρης.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-6.png

»Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού το 2015. Έκανα μαστεκτομήχημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Είχα πολλές ρινορραγίες από τις χημειοθεραπείες. Δεν ξέρω αν το έχετε ζήσει ποτέ εσείς, αλλά ένιωθα επίσης αδιανόητα κουρασμένη. Προσπαθούσα να μου φτιάξω τη διάθεση φορώντας τις αστείες πιτζάμες που μου είχε δώσει η φίλη μου η Κρίστι. Με έκαναν να νιώσω καλύτερα; Ναι! Ένιωθα γελοία και μέσα σε εκείνη τη γελοιότητα, κατάφερα να γελάσω με τον εαυτό μου. Το χιούμορ με βοήθησε να αντέξω ό,τι έμοιαζε ανέφικτο. Ελπίζω όλοι να βρίσκουμε το χιούμορ στο ανέφικτο».

Διαβάστε επίσης