H Adele αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς κατάφερε να χάσει 45 κιλά

H Adele που ήδη ‘έχει ανακοινώσει για τις 15 Οκτωβρίου την κυκλοφορία του νέου της single “Easy on me” προκαλώντας παροξυσμό στους αμέτρητους φαν της, τώρα παραχώρησε και την πρώτη εκτενή της συνέντευξη μετά από χρόνια και μίλησε στη Vogue για όλα: από το διαζύγιο μέχρι τα κιλά της και τη δίαιτα που ακολούθησε.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό πίσω από την απίστευτη αλλαγή στο σώμα της και όπως είπε δεν είναι κάποια μαγική δίαιτα, αλλά η γυμναστική σε μία προσπάθεια να καταπολεμήσει το άγχος της.

«Εξαιτίας του άγχους μου, ένιωθα καλύτερα όταν γυμναζόμουν. Ποτέ δεν το έκανα για να χάσω βάρος. Το έκανα για να δυναμώσω και να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου χωρίς το κινητό μου. Άρχισα να εξαρτώμαι από τη γυμναστική. Γυμνάζομαι 2 ή 3 φορές τη μέρα. Κάνω βάρη το πρωί, περπάτημα ή μποξ το απόγευμα και cardio το βράδυ. Όταν το ξεκίνησα ήμουν βασικά άνεργη. Επιπλέον το κάνω με γυμναστές κάτι που δεν είναι εφικτό για πολύ κόσμο», σημείωσε.

Πρόσθεσε δε ότι «χρειαζόμουν να εθιστώ σε κάτι για να ισιώσει το μυαλό μου. Θα ήταν πλέξιμο αλλά τελικά δεν ήταν. Ο κόσμος σοκαρίστηκε διότι δεν μοιράστηκα τη διαδρομή μου για την απώλεια βάρους. Έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν τα πάντα στο Instagram και άλλοι στη θέση μου θα έκλειναν μια μεγάλη συμφωνία με κάποια διαιτητική εταιρεία». .

Διαβάστε επίσης